Pogledajte što je predstavio Dell Technologies

Tvrtka Dell Technologies predstavila je novu seriju prijenosnih uređaja dizajniranih za povećanje produktivnosti svakog korisnika, neovisno o tome radi li u uredu, od kuće ili u pokretu.

Dell 14 Prijenosni Monitor (C1422H) napravljen je kao vrhunski pratilac prijenosnog računala, a riječ je o prvom Dell prijenosnom monitoru od 14 inča* pomoću kojeg korisnici mogu ostvariti maksimalnu produktivnost u radu s dva zaslona na bilo kojem mjestu. Za profesionalce koji rade u uredu, kod kuće ili u pokretu, osmišljen je lagani dizajn monitora, koji teži manje od pola kilograma i ima debljinu manju od četvrtine inča, što ga čini iznimno praktičnim za putovanja. Uz FHD rezoluciju, omjer širine i visine 16:9 s IPS tehnologijom, ovaj monitor nudi jednostavan plug and play način rada s USB-C vezom. Jednostavnim pritiskanjem gumba za brzi pristup može se prilagoditi svjetlina (do 300 nita), dok ComfortView značajka smanjuje štetne emisije plavog svjetla za manji umor očiju. Ovaj je monitor također dostupan s malim stalkom s koji se savija od 10 do 90 stupnjeva te nosi Energy Star i EPEAT GOLD certifikate.

Novi Dell 24 i 27 monitori za video konferencije (S2422HZ i S2722DZ) podižu kvalitetu komunikacije s prijateljima, obitelji i suradnicima prvenstveno zahvaljujući dimenzijama od  27-inča QHD te 23,8-inča FHD. Uz to, korisničkom iskustvu pridonosi i ugrađena kamera za privatnost od 5 MP,  kao i mikrofoni za uklanjanje šuma te dvostruki zvučnici od 5 W. Skočna kamera ostaje skrivena sve dok se ne pokrene videochat, pri čemu monitori pružaju visoku jasnoću prikaza i zvuka. Uz svoj jedinstveni dizajn, ovi monitori podržavaju i značajku ComfortView Plus s certifikatom TÜV, koji sadrži uključenu tehnologiju smanjenja plavog svjetla bez gubitka točnosti prikaza boja. Ostale značajke uključuju mogućnost USB-C povezivanja, tehnologiju AMD FreeSync te brzinu osvježavanja od 75Hz za gejming u slobodno vrijeme.

Tu su i  Dell 27 4K UHD USB-C Monitor (S2722QC) i Dell 27 USB-C Monitor (S2722DC) monitori, koji donose nova poboljšana rješenja s jednim USB-C kablom za isporuku videa, zvuka i podataka. Njihova je posebnost u tome što istovremeno mogu puniti prijenosno računalo snagom do 65 W, što ih čini idealnima za radni prostor, kako u uredu, tako i kod kuće.  

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.