MeanIT M10 Termo Smart Watch- povoljna i korisna pametna narukvica

MeanIT M10 Termo Smart Watch istaknuo se među mnoštvom sličnih pametnih narukvica sa funkcijom mjerenja tjelesne temperature.

MeanIT Smart Watch M10 Termo je pametna narukvica koja se istaknula na tržištu svojom funkcionalnošću, izdržljivošću, odličnom baterijom i ekranom te jednom praktičnom funkcijom, a to je mjerenje tjelesne temperature. Mjeri epidermalnu temperaturu na površini kože, ali i tjelesnu temperaturu. Dođe li do odstupanje od normalne temperature tijela vibrirajući alarm će vas upozoriti o tome. Vrlo precizno broji otkucaje srca, mjeri krvni tlak i količinu kisika u krvi. Uz to, broji prijeđene korake, zbraja potrošene kalorije, bilježi Vaše sportske aktivnosti i prati kvalitetu spavanja. Uz sve navedeno obavještava Vas o dolaznim telefonskim pozivima i porukama, a prenosi i druge notifikacije s pametnog telefona.

Udovoljava IP67 certifikatu otpornosti na prašinu te na prskanje vodom. U tom slučaju budite oprezni s vodom, ako narukvicu nikada ne skidate. Narukvica prati vaše aktivnosti po danu i po noći te ih bilježi za kasnije analize i usporedbu u mobilnoj aplikaciji JYouPro. Važno je napomenuti da se narukvica mora dobro zategnuti oko ruke da bi senzori koji se nalaze na poleđini mogli ispravno mjeriti. Podaci koje ovaj uređaj prikuplja dosta su precizni, ali moramo Vas upozoriti da ovo nije medicinski uređaj i da bi dobiveni podaci trebali biti primarno informativni.

Pametna narukvica MeanIT Smart Watch M10 Termo dolazi s uskim pravokutnim TFT ekranom u boji veličine 0.96 inča. Ekran je vrlo dobar, reagira na dodir, a informacije na njemu su vidljive i na danjem svjetlu. Baterija je litij-ionska i dovoljnog je kapaciteta da Vas služi danima ili tjednima bez potrebe za dopunjavanjem. Kao i kod svih sličnih uređaja, trajanje baterije ovisit će o funkcijama koje koristite. Sat je kompatibilan s Android i iOS uređajima te se sa svojim dizajnom ističe u mnoštvu pametnih narukvica. Zanimljiv je i način punjenja, punjač se nalazi ugrađen u kućište sata i kada se sat rastavi vidjet ćete obični USB utor. Njega umetnete u računalo ili u sam punjač i jednostavno napunite sat. Kada ga prvi puta upalite, M10 od vas traži skeniranje QR koda koji vas vodi do aplikacije na Google ili Apple trgovini. Nakon jednostavne instalacije aplikacije, morat ćete otvoriti novi račun,uključiti GPS i Bluetooth i povezivati sat i telefon. Kada to sve napravite, Vaš M10 je spreman za korištenje.

Cijena za meanIT Smartwacth M10 Termo je samo 199 kuna (lipanj 2021.), a za taj iznos dobit ćete kvalitetnu narukvicu koja nudi mnoštvo mogućnosti, a njegova funkcionalnost se povećava spajanjem na pametni telefon.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.