Vertiv predstavio novi plug-and-play

Vertiv predstavio novi plug-and-play mikro podatkovni sustav za edge computing u Europi, Bliskom istoku i Africi

Vertiv™ VRC-S je potpuno tvornički sastavljen mikro podatkovni centar dizajniran za brzu i laganu instalaciju na edge lokacijama što bližim krajnjim korisnicima te ostalim manjim IT prostorima. Dostupan sada u Europi, Bliskom istoku i Africi (EMEA regija), Vertiv™ VRC-S inkorporira jedinicu za distribuciju energije (rPDU – rack power distribution unit), Energy Star 2.0 certificirani Vertiv™ Liebert® GXT5 neprekidni sustav napajanja (UPS – uninterruptible power supply), softver i senzore za monitoring, kao i najnoviji Vertiv™ VRC sustav hlađenja u visokoefikasnom IT ormaru koji pruža cjelovito rješenje.

„Odabir i primjena mikro podatkovnog centra nikada nije bila brža i lakša, a sada se može i virtualno doživjeti s novom aplikacijom proširene stvarnosti. Vertiv VRC-S vrlo je učinkovito plug and play rješenje koje se može isporučiti na lokaciju s integriranim UPS-om, koji napaja hlađenje unutar serverskog ormara i pričuvnu ventilaciju u slučaju kvara, kao i distribuciju električne energije za IT sustave s unaprijed postavljenim sustavom monitoringa za jednostavno spajanje s napajanjem i mrežom u vašem postrojenju. Ova nova ponuda je rezultat strateškog pristupa tvrtke Vertiv koji se oslanja na inovativnost proizvoda te najnovijim R&D investicijama, koje će progresivno omogućiti više edge-ready mikro podatkovnih centara tržištu“, izjavio je Alex Pope, potpredsjednik integriranih rack rješenja za Vertiv u EMEA regiji.

Kao idealno rješenje za namjenu u trgovinama i dostavama, transportu, zdravstvu te lakoj industriji, Vertiv VRC-S je dostupan u nekoliko verzija unaprijed konstruiranih standardnih modela koji mogu biti dostavljeni u samo nekoliko dana, kao i instalirani u samo nekoliko sati. Vertiv
VRC-S mikro podatkovni centar može se isprobati i virtualno putem najnovije Vertiv XR aplikacije za pametne telefone na temelju proširene stvarnosti. Ova aplikacija omogućava kupcima istraživanje svih komponenti jedinice, dok se u isto vrijeme otkrivaju načini rada i ključne značajke koje nisu vidljive golim okom, donoseći cjeloviti sustav funkcionalnosti koji je jedinstven na tržištu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.