Comping ostvario najviši Dell Technologies partnerski status

Jedna od vodećih domaćih ICT tvrtki, Comping, upravo je u tim izazovnim vremenima ostvarila najviši partnerski status u Dell Technologies Partnerskom programu – Titanium.

Nakon što su protekle dvije godine temeljem uspješno postavljenog plana, tj. certificiranja i odličnih poslovnih rezultatima posjedovali Platinum status, u Compingu nisu skrivali cilj napredovanja do najvišeg mogućeg ranga. Ove godine on se i ostvario, a zadovoljstvo nije krio ni predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić.  

„Kontinuirano nastavljamo kako s poboljšanjem korisničke podrške, tako i prodajnih rezultata. Svi statusi zahtijevaju određene certifikate, značajne rezultate, a u pojedinim segmentima i zasebne ekspertize stručnjaka. Iznimno sam sretan što smo upravo u ovim vremenima pandemije uspjeli odoljeti izazovima i ostvariti ovaj značajan rezultat za našu tvrtku. Poslovati u takvim uvjetima nije nimalo jednostavno. Potrebno je pokazati sve vještine i sposobnosti te promptno reagirati na  promjene. Protekle godine bile su obilježene intenzivnom i uspješnom suradnjom s Dell Technologies i potpuno smo uvjereni da ćemo i dalje dati sve od sebe da se ona i nastavi.“

Titanium status nastavak je uspješne suradnje Compinga i tvrtke Dell Technologies što potvrđuje i činjenica da je prošle godine Dell Technologies nagradio Comping za dosege u poslovanju u dvjema kategorijama: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region. Comping je bio ‘’najmlađi’’ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji koji je osvojio to vrijedno priznanje za poslovna postignuća. Također, početkom 2021. godine Comping je ostvario pobjedu na natječaju AI Champion kojega su organizirali Dell Technologies i NVIDIA. Compingu ova prestižna nagrada dodijeljena je za implementirana hiperkonvergirana rješenja.

Comping je tako u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke, ali i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje. Trud, upornost i neprestana želja za razvojem u svakom segmentu poslovanja tako im je omogućio i najviši partnerski rang.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.