Veritas u NetBackup 9 dodaje mogućnosti skaliranja prema van

NetBackup™ 9 podržava bilo koji oblak, bilo koji izvor podataka, bilo koje računalno opterećenje i zadatak i bilo koju arhitekturu.

NetBackup 9 napravljen je s ciljem da odgovori na potrebe korisnika koji u primjeni imaju podatkovne centre koji se oslanjaju na više oblaka i koji u takvim heterogenim okruženjima trebaju beskompromisnu zaštitu podataka. Veritas je NetBackupu 9 sada dodao Flex Scale, što korisnicima ostavlja otvorenu mogućnost lakog skaliranja prema van, uz pridržavanje Veritasovog referentnog dizajna. Nova arhitektura donosi hiperkonvergiran pristup zaštiti podataka koji nudi jednostavnost i skalabilnost oblaka i za podatkovne centre koji se nalaze u tvrtkama.

Uz NetBackup Flex Scale, tvrtke više ne moraju predviđati svoje buduće promjene potrebnih kapaciteta te ih ne moraju kupovati očekujući neki budući rast. Umjesto toga, mogu jednostavno dodati više kapaciteta kada im oni budu potrebni. Tvrtke se sada mogu uskladiti s Veritasovim standardima u pogledu skalabilnosti i rasta, što smanjuje kompleksnost u upravljanju infrastrukturom koja se inače neizbježno pojavljuje prilikom korištenja raznih rješenja za zaštitu podataka u pojedinim točkama mreže.

Deepak Mohan, izvršni potpredsjednik Veritasa, rekao je: „Digitalna transformacija pomaže tvrtkama da ubrzaju isporuku svojih usluga i smanje troškove. Najbolja strategija za tvrtke koje žele prigrliti ovakve, hiperkonvergirane arhitekture, jest standardizacija na jednu odabranu platformu za zaštitu podataka. Uz NetBackup 9 s Flex Scale tehnologijom, korisnici imaju slobodu izbora uz najfleksibilnije modele primjene u praksi pa tako mogu zaštititi podatke u više od 800 raznih vrsta aplikacija neovisno o modelu skaliranja koji primjenjuju – skaliranje prema gore, skaliranje prema van ili skaliranje u oblak“.

NetBackup 9 omogućava arhitekturu s fleksibilnim skaliranjem prema van

NetBackup 9 već se može primijeniti u mnogo fleksibilnijim načinima rada od bilo kojeg drugog rješenja na tržištu. Uključivanjem novog hiperkonvergiranog pristupa skalabilnosti prema van, Veritas nastavlja širiti izbor koji je dostupan korisnicima dok istovremeno smanjuje kompleksnost, troškove i razine rizike.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.