meanIT Smartwatch M30 Lady

Čim po prvi put ugledate ovaj pametni sat znat ćete da je namijenjen ženama, a sugerira to i njegov naziv meanIT Smartwatch M30 Lady..

Pametni sat M30 dolazi samo u ženskoj verziji. Dakle, meanIT nije izradio isti model sata u više različitih boja, po čemu ćete biti unikatni jer isti sat neće nositi i pripadnici muškog spola. Rose gold boja je tipično ženska boja, a po reakcijama ženskog spola primjetno je da ga doslovce sve žele.

Uz ljepotu, pametni sat nudi i dobru ergonomiju tako da je ugodan za korištenje tijekom cijelog dana. Uz modni dodatak, kojem se može promijeniti narukvica u neku drugu boju (narukvica je 21 milimetar), primjena sata će dobro doći i pri bavljenju sportom te pri radu na poslu.

Podržava devet različitih sportova koje će pratiti sa svojim senzorima, ali detaljnije informacije o aktivnostima ipak omogućuje mobilna aplikacija Ffit koja se na Android i iOS telefone instalira i zatim se preko aplikacije sat upari. Moguće je pratiti aktivnosti za duži period vremena, a dobro će vam doći i mnoge druge informacije poput broja otkucaja srca.

U aplikaciji se prikazuju informacije po danima, a imat ćete i prosječni broj otkucaja srca. Ovime pametni sat postaje i dobar zdravstveni suputnik. Znate ćete minimalni i maksimalni broj otkucaja srca koja ste imali tijekom određenog perioda.

Nadalje, uz senzor s donje strane sata prati se i zasićenost kisikom u krvi, što je mnogima u današnje vrijeme itekako bitno, a moguće je mjeriti i krvni tlak. Naravno, svim ovim izmjerenim informacijama treba pristupiti s oprezom jer ovo nije medicinski instrument, ali će dobro doći kao indikator i upozorenje.

U noćnim satima sat mjeri naše aktivnosti tijekom spavanja pa ćemo ujutro znati jesmo li imali dubok ili lagan san. Dakle, meanIT Smartwatch M30 Lady na ženskoj ruci može biti tijekom 24 sata na dan. Čak i dok perete suđe, perete ruke ili se tuširate; uz IP67 otpornost na prašinu i prskanje vodom nema opasnosti za sat.

Nadalje, ovaj će vas sat upozoriti i ako predugo sjedite, upozorit će i da je vrijeme da se popije tekućina ili pak tableta. Moguće ga je preko mobilne aplikacije upariti s drugim satovima tako da će sve prijateljice znati koliko ste vi (odnosno vi ćete znati koliko su one) napravile koraka i neke druge aktivnosti. Naravno, to su sve informacije koje ćete s njima dijeliti bez ikakvog straha. Možete se natjecati koja će tijekom dana potrošiti više kalorija, napraviti koraka i prijeći udaljenost.

Na ekranu sata promjera 1,3 inča, koji nudi odličnu vidljivost na direktnom svjetlu, a omogućuje podešavanje jakosti osvjetljenja i trajanja, možete mijenjati izgled samog sata. Na izbor se nude različiti dizajni na samom satu, još ih je više u mobilnoj aplikaciji Ffit, ali prava stvar je fotkanje same sebe. Ili novih cipela. Ili pak postavljanje izgleda nekog skupocjenog sata.

Dakle, napravite selfie, fotografiju ili pak preuzmete fotografiju s interneta u galeriju telefona, a zatim tu fotografiju kroz aplikaciju pošaljete na sat. Ovo je, uz sam izgled sata, zasigurno veliki mamac za kupnju. Mamac je i ugrađena baterija koja nije veliki potrošač, ali njezina potrošnja ovisi o tome što radite sa satom. Možete ga koristiti kao klasični sat, bez spajanja na pametni telefon. Možete na ekranu sata dobivati sve notifikacije (dolazni poziv, SMS i druge vrste poruka, Facebook, LinkedIn, Skype, Gmail, Outlook itd.).

Sat nudi i mnoge druge mogućnosti poput okidanja fotografije s telefonom koji se nalazi u neposrednoj blizini, sa satom ćete pronaći i svoj telefon, ako ne znate gdje se trenutno nalazi. Izuzetno velik broj mogućnosti nudi meanIT Smartwatch M30 Lady, a mi ističemo i povoljnu cijenu od 399 kuna. Ako nas pitate za bilo kakav minus, iskreno ne znamo što bismo istaknuli. Ekran je odličan, baterija traj danima, sat je ugodan na ruci, a sve to nije niti preskupo.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.