Vertiv ubrzava globalni rast kanala prodaje

Vertiv je najavio novitete i poboljšanja u Vertiv partner programu kako bi proširio pristup ključnim dionicima u IT sektoru i obogatio Vertiv iskustvo u programu za partnere i kupce.

Ulaganje u Partnerski program uključuje novi nadzor nad globalnim kanalima te novi globalni sustav upravljanja partnerskim odnosima koji partnerima pružaju lakoću komunikacije s Vertivom tijekom registracije projekata, korištenja konfiguracijskih alata i svega potrebnoga za pokretanje, upravljanje ili dovršetak rada s Vertivom. Navedena poboljšanja predstavljanju kontinuirano ulaganje tvrtke Vertiv u ljudske potencijale i resurse radi unaprjeđenja usluga partnerima u kanalnoj prodaji te njihovim kupcima.

Partnerski program za prodaju temelj je jednog od najbrže rastućih poslova naše tvrtke. Uz globalna rješenja koja podržavaju međunarodno poslovanje, naši alati i softver dizajnirani su da zadovoljavaju jedinstvene potrebe partnera na svakom od naših lokalnih tržišta, s posebnim fokusom na lanac opskrbe koji osigurava brzu, jednostavnu isporuku opreme i usluge bilo gdje u svijetu. U konačnici podižemo ljestvicu kako bi našim partnerima osigurali samo najbolje iskustvo i uspješno poslovanje.”, izjavio je Rob Johnson, izvršni direktor tvrtke Vertiv.
Kako bi svojim partnerima pružio samo najbolja rješenja, Vertiv raspolaže iskusnim timom kanalne prodaje, rastućim portfeljem usluga i novim alatima za pojednostavljenje interakcije s partnerima za daljnje ubrzanje rasta programa kanalne prodaje. Programski alati pružaju partnerima pojednostavljeni pristup proširenom portfelju proizvoda koji su uglavnom usredotočeni na integrirana rack rješenja, s novim opcijama za konfiguraciju koje omogućavaju partnerima izgradnju cjelovitih rješenja s Vertiv™ infrastrukturnom opremom i resursima tvrtke. Time se pojednostavljuje postupak i smanjuje količina vremena koja se troši na upravljanje sustavom kako bi se poboljšali cjelokupni poslovni rezultati. Giordano Albertazzi, predsjednik tvrtke Vertiv u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA), predvodi globalnu koordinaciju u suradnji s regionalnim predsjednicima i njihovim organizacijama kanalne prodaje.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.