Hrvatski Atos drugu godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work

Great Place To Work (GPTW) je najpoznatije svjetsko priznanje u području zadovoljstva zaposlenika.

Oba Atosova društva u Hrvatskoj – Atos IT Solutions and Services i Atos Convergence Creators – obranila su svoje mjesto među najboljim poslodavcima za 2021. godinu kao jedine kompanije iz Hrvatske.

Certifikat GPTW dodjeljuje međunarodni GPTW institut na temelju rezultata anonimnog ispitivanja zadovoljstva zaposlenika i izračuna indeksa povjerenja zaposlenika u kompaniju. Zaposlenici pritom ocjenjuju kredibilitet, komunikaciju i integritet menedžmenta, poštovanje koje vodstvo kompanije pokazuje prema zaposlenicima, pravednost u prepoznavanju uspjeha, materijalnom i nematerijalnom nagrađivanju, unaprjeđivanju, prilikama za razvoj koje kompanija nudi, ponos, ravnopravnost i zajedništvo na radnom mjestu.

„Godina za nama je bila puna izazova, ali držali smo se zajedno, pomagali jedni drugima i u konačnici narasli i kao pojedinci i kao tim. Ta se snaga tima vidi i u našem radu, a dovela je i do ponovne certifikacije. Atos je zaista sjajno mjesto za rad. Iznimno sam ponosna na naš tim kao i na Atosovu politiku da su zaposlenici uvijek na prvom mjestu”, istaknula je Mirela Šola, direktorica Odjela ljudskih resursa u Atosu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.