Sportska akcijska i web kamera meanIT K1

Iako su tijekom cijele godine određene skupine ljudi izuzetno aktivne, postoje i oni koji se aktiviraju tek u ljetnim mjesecima. Za sve njih idealna je sportska akcijska / web kamera meanIT K1

Čak i kada smo bili potpuno zaključani, tijekom lockdowna izazvanog korona pandemijom, ovakvi gadgeti imaju smisla u našem životu. Ne morate se penjati po ormarima kod kuće niti izvoditi vratolomije po stubištu zgrade u kojoj živite – kamera iz meanIT-a dobro će doći i kao web kamera koja se jednostavno spaja i koristi poput bilo koje druge web kamere.

Odlučite li svoju vožnju biciklom snimiti, trebat će vam nosač za pametni telefon ili pak web kamera s različitim dodacima kako bi se sve to sigurno postavilo. U pakiranju kamere meanIT K1 dolazi dodatna oprema koja se sastoji od nosača, vezica, adaptera. Dakle, sve ćete odmah dobiti pa prionite na postavljanje i zatim u nove avanture.

Avanture ćete snimiti u fullHD video rezoluciji 1080p, uz kut do 120 stupnjeva, a K1 kamera omogućuje snimanje i u HD 720p uz 30 sličica u sekundi. Istovremeno, uz video snimanje omogućuje se i snimanje fotografija od 5 megapiksela. Sve možete pregledavati na ekranu kamere od 2 inča. Kamera ima detekciju pokreta te će početi snimati tek kad se dogodi nekakav pokret u kadru, nudi i odgođeno snimanje, snimanje u petlji.

Moguće je podesiti balans bijele boje, ekspoziciju, frekvenciju prilikom snimanja (u Hz), a nudi i korištenje u automobilu, što se posebno podešava unutar izbornika.

Padnete li s biciklom u vodu, imat ćete i taj detalj snimljen kao i vađenje bicikla iz vode. Ili pak ronjenje, plivanje odnosno istraživanje u mokrim uvjetima. Kamera dolazi s vodootpornim kućištem koje bez problema ide do 30 metara dubine. Dakle, govorimo o ozbiljnoj primjeni koju mogu iskoristiti i profesionalni ronioci. I sami smo to isprobali pod mlazom vode.

Sama kamera video i foto materijale snima na microSD karticu, a zatim se snimljeni materijal može prebaciti na drugi uređaj poput računala ili pametnog telefona odnosno tableta te na taj način, na većem ekranu, pregledavati.

Ugrađena je litij-ionska baterija kapaciteta 450 mAh koja omogućuje do 70 minuta snimanja. Za većinu situacija će to biti i više nego dovoljno. Sučelje same kamere je vrlo jednostavno, prevedeno je na hrvatski izbornik, a vi ćete uz crnu kameru K1 zabilježiti sve zabavne trenutke ili pak obavljati ozbiljne poslovne pozive i održavati poslovne sastanke kroz funkcionalnost web kamere.

Cijena za meanIT sportsku akcijsku / web kameru K1 je 199 kuna, što nam se čini kao fer cijena s obzirom na sve što nudi.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.