Bežične slušalice TWS B40 u luksuznom izdanju

U posljednje vrijeme TWS slušalice izuzetno su popularne jer dolaze u postolju koje je istovremeno i punjač..

Svi ti modeli itekako se razlikuju ne samo po kvaliteti zvuka i cijeni nego i po nekim drugim karakteristikama

Cijena je uglavnom mjerilo kvalitete, ali nije to baš uvijek tako. Dokaz za to su bežične slušalice meanIT TWS B40 koje za 159 kuna donose karakteristike kakve nismo očekivali. Na primjer, obje slušalice reagiraju na dodir. Dakle, ne morate tražiti malenu tipkicu na slušalicama koje koristite u svojim ušima. Dovoljno je samo da dotaknete površinu slušalice, a po različitosti samog dodira obavlja se i sljedeća radnja.

Može to biti javljanje na dolazni poziv, odbijanje dolaznog poziva, ponovno biranje prethodnog broja telefona, kontrola glasnoće zvuka pri slušanju glazbe, prebacivanje na sljedeću pjesmu itd. Dakle, meanIT TWS B40 mogu se koristiti i za slušanje glazbe i za telefoniranje.

Uz nekoliko dodatnih gel nastavaka mogu se prilagoditi različitoj veličini uha tako da neće niti ispasti van ako trčite ili se nagnete. Ugodne su za nošenje i tijekom više sati, a sve to prati baterija kapaciteta 40 mAh koja omogućuje do 4,5 sati korištenja.

Nakon što se baterija u slušalici isprazni, puni se u priloženom postolju koje se istovremeno koristi i kao zaštita za slušalice i kao punjač. Dakle, govorimo o power bank bateriji kapaciteta 300 mAh koja omogućuje do četiri punjenja slušalica. Odlično rješenje ako ste u prirodi, na putu ili zaboravite napuniti slušalice.

Još jedan detalj ističe ove slušalice u moru drugih modela na tržištu: na postolju se nalazi indikator preostalog kapaciteta baterije (25, 50, 75, 100 posto) tako da uvijek znate koliko imate baterije. Što se tiče napunjenosti samih slušalica, ako u postavkama pametnog telefona potražite Bluetooth, vidjet ćete informaciju koliko su same slušalice napunjene.

I sa zvukom smo bili zadovoljni, a bolju zvučnu sliku dobit ćete uz podešavanje niskih, srednjih i visokih tonova ako vaš glazbeni player nudi tu mogućnost. U svakom slučaju, i s ergonomijom i s kvalitetom zvuka bit ćete zadovoljni.

Kad tome pridodamo dizajn, osjetljive tipke i trajanje baterije, uz TWS tehnologiju koja omogućuje pravi stereo zvuk, a cijena za meanIT TWS B40 ne predstavlja veći novčani izdatak, jasno je da se ovdje radi o odlično pogođenom modelu. Jedino što nećete moći birati boju – na izbor se nudi samo bijela boja.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.