Veritas po drugi put zaredom prepoznat kao izbor korisnika na području rješenja za backup u Gartnerovom izboru Peer Insights Customers’ Choice za 2021.

Ovo se priznanje temelji na recenzijama i mišljenjima krajnjih korisnika koji imaju praktično iskustvo u primjeni Veritasovog NetBackupa™.

Veritas Technologies objavljuje kako je zaslužila priznanje korisnika za 2021. godinu u Gartnerovom izboru Gartner Peer Insights Customers’ Choice za područje rješenja za sigurnosnu pohranu i povrat podataka pohranjenih u podatkovnim centrima. Priznanje je zaslužio Veritasov proizvod NetBackup™ 8.3.

Ova objava nastavlja se na ranije priznanje koje su NetBackupu 8.2 također dali korisnici u sklopu Gartnerovog Peer Insights Customers’ Choice u veljači 2020. Isti je proizvod prošloga srpnja također izborio poziciju lidera prema Gartnerovim analitičarima u Gartnerovom Magičnom kvadrantu za 2020. za rješenja za sigurnosnu pohranu i povrat podataka u podatkovnim centrima, i to 15. godinu zaredom.

Gartner definira kategoriju rješenja za sigurnosnu pohranu i povrat podataka u podatkovnim centrima kao ona rješenja koja pružaju mogućnosti backupa u višim tržišnim kategorijama – od srednje kategorije na tržištu prema velikim korporativnim okruženjima. Gartner Peer Insights Customers’ Choice temelji se na povratnim informacijama i ocjenama krajnjih korisnika, profesionalaca koji imaju iskustvo u kupovini, implementaciji i/ili korištenju proizvoda ili usluge. Do 17. siječnja 2021., Veritas je ostvario ukupnu ocjenu od 4,8 zvjezdica od ukupno mogućih 5 zvjezdica prema provjerenim kupcima IT rješenja koji su svoja mišljenja dostavili Gartnerovom Peer Insightsu tijekom posljednjih 12 mjeseci. „Unatoč zahtjevnom stanju na globalnom tržištu, Veritas nastavlja s procesom inovacija u svojim rješenjima. Vjerujemo da su se ta nastojanja odrazila i u tome što su sami kupci ponovno prepoznali vrijednosti NetBackupa u sklopu Gartnerovog Peer Insights“, naglasio je Deepak Mohan, izvršni potpredsjednik za proizvode u Veritasu. „Ovo priznanje dodatno potvrđuje naš fokus na pružanje vrhunskih rješenja za zaštitu podataka naših korisnika. Tijekom 2021. nastavit ćemo pružati podršku našim korisnicima dok traže put kroz promjenjive tržišne uvjete“, rekao je Mohan.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.