Naočale za virtualnu stvarnost meanIT VR1

Virtual reality naočale zanimljiv su dodatak pametnim telefonima. Bolje rečeno, uz VR naočale možemo vidjeti nešto što inače ne vidimo na ekranu telefona

Virtualna stvarnost omogućuje nam da ih svoje fotelje prošetamo ulicama svjetskih gradova. Naročito u današnje vrijeme koronavirusa kada je kretanje ograničeno. Ali i inače je virtualna stvarnost idealan način da „posjetimo“ mjesta na koja možda nikad nećemo kročiti.

Može to biti Muzej Louvre, koji inače spada među najveće svjetske muzeje, može to biti podmorje nekog oceana, može to biti let avionom… Sve te video filmove možete potražiti na YouTubeu, upisivanjem VR pojma pored onoga što inače tražite.

Možete na svoj pametni telefon preuzeti neku VR igru i tako doživjeti dubinu i treću dimenziju. Može to biti bilo što, doslovce.

Korištenje meanIT VR1 virtual reality naočala je vrlo jednostavno i ne zahtijeva nikakvo predznanje. Otvorite kućište, smjestite pametni telefon i to je to. Prethodno na telefonu pokrenite VR sadržaj koji će vam omogućiti virtualnu stvarnost. Ali, pripazite pri tome.

Naime, ne odgovara svakoj osobi korištenje VR naočala pa može doći i do mučnine. Čak se i osobama koje mogu slobodno koristiti VR naočale savjetuje određena minutaža korištenja. Dakle, nemojte pretjerati kako vam ne bi bilo muka. Ili pak da ne dobijete odbojnost prema ovoj tehnologiji.

Što se tiče iskustva s VR1 naočalama, ugodne su na glavi, objektivi su izrađeni od kvalitetne plastike, a ugodnijem držanju na glavi pomažu mekani materijali te podešavanje uz fleksibilni remen. Naočale omogućuju maksimalni kut gledanja od 120 stupnjeva, rekli smo da su podržani 3D filmovi i 3D aplikacije, ali i igranje 3D igrica. Dakle, ovo je posebno iskustvo koje će proširiti funkcionalnost vašeg smartphonea.

U kućište se mogu smjestiti gotovo svi današnji pametni telefoni, ali i oni nešto stariji. Što se tiče vrste operativnog sustava, kompatibilne su s Windows, Android i iOS uređajima. Naočale omogućuju podešavanje fokalne udaljenosti, imaju kotačić s kojim se podešava fokus i razmak zjenica, a imaju i ugrađenu akcijsku tipku. Spajanjem slušalica na telefon imat ćemo kompletno iskustvo.

Cijena za meanIT VR1 virtual reality naočale je samo 99 kuna. Kupnjom ćete otvoriti pogled u jedan potpuno drugačiji svijet, vidjet ćete neke detalje koje do sada niste vidjeli, a uz zabavnu komponentu imaju i edukativnu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.