meanIT Smartwatch M9 Light

Kod pametnog sata najbitniji su dobar ekran, dobra baterija, dobar dizajn i povoljna cijena. Sve to nudi meanIT Smartwatch M9 Light..

Dobra vidljivost ekrana na direktnom svjetlu i trajanje baterije duže od dva-tri dana zasigurno su na popisu najbitnijih karakteristika koje jedan pametni sat mora zadovoljiti. Jasno, bitna je i prihvatljiva cijena, ali ako na direktnom suncu na satu ne vidite koliko je sati, čemu će vam taj sat na ruci.

Isprobali smo pametni sat meanIT Smartwatch M9 Light kod kojeg je kvaliteta ekrana uočljiva već na prvi pogled. U postavkama sata podesili smo nešto jače osvjetljenje nego što je tvornički podešeno i time iznenadili mnoge prijatelje i kolege s višestruko skupljim pametnim satovima na ruci.

Nije izostala niti dobra oštrina ekrana tako su sve ispisane informacije čitljive, tekst je čist te nema nazubljenosti fonta. Ekran je postavljen nešto niže u odnosu na rub tako da je djelomično zaštićen kad se smjesti na ravnu površinu. S obzirom da se sa satom mogu pratiti različite sportske aktivnosti, u slučaju pada velika je šansa da će ekran sata ostati neoštećen.

Uz IP67 meanIT-ov sat je vodootporan pa se s njime može trčati po kiši, oprati ruke nakon povratka u kuću i bez skidanja sata sa zapešća istuširati. Narukvica je silikonska, širine je 22 milimetra te se vrlo lako može zamijeniti s nekom drugom, ukoliko želite imati drugačiji uzorak ili stil.

Ugrađena baterija izdržat će četiri do pet dana rada, a sve ovisi što ste u aplikaciji Da Fit podesili da se sinkronizira s pametnim telefonom. Moguće je na ekranu sata dobiti prikaz imena pozivatelja prilikom dolaznog poziva, ali kako sat nema mikrofon nije moguće javiti se na poziv. Ako se bavite sportom ili šetate, na ovaj način nećete propustiti bitan poziv. Ili pristiglu SMS poruku, različite notifikacije iz društvenih mreža, instant poruka…

S donje strane sata smješten je senzor koji prati otkucaje srca, uz pedometar broje se prijeđeni koraci i potrošene kalorije, a na donjoj poziciji smješten je i magnetski priključak za punjač (u pakiranju dolazi kabel). Izmjenjiva lica sata moguća su putem postavki u samom satu M9 Light, ali još više njih na izbor imat ćete u samoj aplikaciji Da Fit koja se preuzima iz Android i iOS trgovina te je prevedena na hrvatski jezik.

Cijena za pametni sat meanIT Smartwatch M9 Light je 299 kuna.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.