Konferencija Retail Beyond Digital po prvi put u Europi

U četvrtak, 15.10.2020. godine, sa početkom u 15:00 održati će se prvi put u Europi konferencija pod nazivom Retail Beyond Digital, u organizaciji kompanije LANACO…

Konferencija je namijenjena svima onima koji žele saznati kako primjeniti digitalne inovacije i transformirati tradicionalne modele poslovanja od stručnjaka DSCI instituta, u čijem sastavu se nalaze dobro poznate svjetske tvrtke kao što su: Under Armour, Craft.Co, Bain&Company i druge.

Na ovoj konferenciji govoriti će se o budućnosti digitalnih lanaca opskrbe, o koracima i načinima transformacije koje tvrtke trebaju poduzeti kako bi uspješno odgovorile globalnim tržišnim zahtjevima, uzrokovanim pandemijom COVID-19. Takođe, govoriti će se i o načinima izgradnje i stvaranja digitalnih lanaca opskrbe uz pomoć umjetne inteligencije, strojnog učenja, IoT-a i drugih tehnoloških rješenja, na primjeru vodećih globalnih tvrtki.

Stvarajući brojna tehnološka rješenja već trideset godina, LANACO je postao punopravna članica Digital Suplay Chain Instituta i prvi put u Evropu sa svojim partnerom donosi globalni događaj, koji je besplatan za sve one koji žele od dokazanih svjetskih eksperata saznaju kako da primjene digitalne lance opskrbe u svoje poslovanje.

Slijedeći uspješne prakse Digital Suplay Chain Institute-a, LANACO će sa domaćim trgovačkim lancem Tropic kreirati Innovation Incubation Centar, čijim osnivanjem će se stvoriti baza znanja i iskustava za sve one kompanije iz Bosne i Hercegovine koje žele da u svoje poslovanje primjene digitalne lance opskrbe.

Prijatelj događaja je Udruženje IT kompanija Bosne i Hercegovine, Bit Alijansa.

Program konferencije i način prijavljivanja pogledajte na: https://www.lanaco.com/retail-beyond-digital/

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.