Wirex želi dobrodošlicu Hrvatskoj

Vodeća platforma za plaćanje, Wirex, uvela je hrvatsku kunu (HRK) kao dostupnu valutu na svojoj platformi, uz valute CZK, PLN, RON i HUF…

Ovime će se korisnicima u Hrvatskoj omogućiti besplatna nadopuna računa Wirex karticom njihove lokalne valute kao i pristup besplatnim viševalutnim pojedinačnim IBAN-ovima, besplatni transferi u Jedinstvenom području plaćanja u eurima (SEPA) te nulte tečajne naknade.

Wirex već posluje u više od 130 zemalja svijeta i ima 3,1 milijun korisnika, a od sada će i hrvatski korisnici moći jednostavno, lagano i brzo kupovati, držati, mijenjati i prodavati kune te još 18 drugih tradicionalnih valuta i kriptovaluta s jedne, centralizirane aplikacije, čime se premošćuje jaz između tradicionalne i digitalne ekonomije. Kao dio nastojanja ove tvrtke da zajednici pruži pogodnosti kriptovalute, uvođenjem ovih valuta, dodatni će milijuni ljudi unutar područja EGP-a (Europskog gospodarskog prostora) imati priliku doživjeti svijet u kojemu su sve valute jednake.

Integracijom platforme s LHV-om uveden je i niz dodatnih značajki zahvaljujući kojima će upravljanje sredstvima korisnika postati financijski povoljnije i jednostavnije. Ovo uključuje ukidanje do 3 % naknade za konverziju prilikom nadopune računa karticom lokalne valute, nultu tečajnu naknadu, besplatne viševalutne pojedinačne IBAN-ove, besplatne viševalutne transfere u Jedinstvenom području plaćanja u eurima (SEPA) i instantne transfere za EUR u Jedinstvenom području plaćanja u eurima.

Vijest dolazi nakon najave da će Wirex otvoriti ekskluzivnu listu čekanja za kupce kako bi dobili pristup željno iščekivanoj kartici Wirex Mastercard, kao dio revolucionarne revizije proizvoda koja će u narednim mjesecima sadržavati i nadogradnju njihovog programa nagrađivanja. Ova viševalutna kartica nove generacije bit će dostupna korisnicima na području EGP-a te im omogućiti trošenje različitih valuta na preko 54 milijuna lokacija diljem svijeta. Revolucionarnim značajkama, koje uključuju besplatna međunarodna podizanja s bankomata, izuzetno velike iznose ograničenja te skoro pa nikakve naknade, platforma Wirex imat će značajnu prednost u usporedbi s ostalim tržišnim natjecateljima. S obzirom na to da korisnici već pokazuju priličan interes, očekuje se da će ovo biti sjajno lansiranje, kojim će se označiti još jedna prekretnica u uspješnoj povijesti poduzeća.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.