Recenzija meanIT BT TWS B21

Drugi komad hardvera koji smo dobili iz Intelkoma su BT slušalice meanIT TWS B21, a na prvi pogled izgledaju sasvim OK i obećavajuće…

Slušalice dolaze u simpatičnoj kutijici u kojoj se nalazi sve što je potrebno za početak korištenja istih i to same slušalice, zaštitna kutija slušalica koja služi i za dopunjavanje, te kablić za punjač. Nakon prvog inicijalnog punjenja meanIT TWS B21 slušalice su spremne za prvu upotrebu, a TWS je oznaka za True Wireless Stereo zvuk. Za uparivanje sa uređajima nije potrebna nikakva posebna aplikacija već aktivna BT konekcija. Ukoliko imate TV sa BT ovo je idealna prilika da se uparite sa njime i napokon slušate i gledate program intenzitetom zvuka po vlastitom nahođenju, bez obzira na okolinu.

Samo uparivanje sa mobilnim uređajem je prošlo bez problema i spremni ste za prvo korištenje. Malo će vam sigurno biti neobično kako imate BT slušalice odvojene i samostalne, ali se brzo priviknete. Ovo je prednost ukoliko želite s još nekim podijeliti vaš audio odabir, a da ne morate biti u samoj blizini, te tako u potpunosti poštovati socijalnu distancu.

Što se tiče trajanja baterije slušalice možemo slobodno računati na neki prosjek od 4 sata što je pristojna dužina trajanja baterije, ali se može desiti da neka od dvije slušalice traje i malo dulje jer imaju neovisnu bateriju i ne troše se jednolično. Punjenje baterije započinjemo tako da ih vratimo u kutijicu, te na taj način možemo izvući 3 do 4 punjenja, bez da je sam punjač priključen na bazu za punjenje.

Kvaliteta zvuka je solidna ukoliko usporedimo odnos cijene i kvalitete koja se dobije za to, a određene nijanse se mogu dobiti iz aplikacija koje upotrebljavamo za samu reprodukciju zvuka.

Na prvi pogled same slušalice izgledaju malo pregabaritno za naše ušne školjke, ali se prilikom stavljanja i prvog prilagođavanja dobije sasvim solidan dojam čvrstoće ležanja i nema straha od ispadanja iz ušiju.

Osim samo slušanja i uživanja u zvuku, tu je naravno i opcija uspostavljanja telefonskog poziva, a kvaliteta zvuka je u većini slučajeva odlična, jer tu ovisi i o potencijalnim smetnjama koje dolaze samom mobilnom mrežom.

I za kraj možemo preporučiti kupnju ovih meanIT BT slušalica, jer je svakako dobar omjer cijene od otprilike 160,00 kuna, ovisno o mjestu gdje ćete ih kupiti, i kvalitete u kojoj dolaze.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.