Recenzija meanIT M9 Sport Watcha

Nedavno smo dobili na testiranje meanIT „borbeni komplet“ nekako predviđen za mlađu populaciju i to BT slušalice, sportski sat i tablet veličine ekrana od 10 incha…

Pametni sat meanIT M9 Sport se ne razlikuje bitno od većine sličnih pametnih satova, a jedna razlika od ostalih je da nema tipki kojima bi se kretalo kroz izbornik već ovim pametnim satom upravljate isključivo putem zaslona osjetljivim na dodir i dijagonale ekrana od 1,3 inča. Da bi se upravljao ovim satom potrebno je skinuti aplikaciju DaFit kako bi se sve moglo dalje sinkronizirati i koristiti sat u pravoj njegovoj namjeni.

Nakon otvaranja kutija u kojoj je došao sat vidjeli smo da su u pakiranju punjač sata i dodatni crveni remen koji daje dodatni sportski izgled kada se zamijeni sa crnim. Prvo smo sat napunili i krenuli u prvo sinhroniziranje sata i odabranog mobilnog uređaja. Sve je prošlo bez ikakvih problema koristeći aplikaciju DaFit. M9 Sport nudi osam predefiniranih programa za praćenje uglavnom sportskih aktivnosti – hodanje, trčanje, bicikliranje, košarku, nogomet, preskakanje užeta ?, badminton i plivanje. Podaci koje prikuplja ovaj sat razlikuje se ovisno o tome što radite, pa ćete za trčanje vidjeti broj koraka, broj sagorjelih kalorija i otkucaja srca, a za plivanje kalorije i otkucaje srca. Uglavnom zanimljive i dosta točne informacije koje dobivamo kako bi pratili svoju tjelesnu aktivnost.

Ekran je zadovoljavajući, ali kojiputa će biti malih problema oko kretanja među izbornika, a dogodi se povremeno da i napravi samoprebacivanje između prikaza ako je u vodi. Naravno da je sam sat vodootporan i testirali smo ga u morskoj vodi.

Trajanje baterije do max 7 dana je izuzetno dobro, pogotovo ako se ne koriste stalno aplikacije kojima stalno „komunicira“ sa mobilnim telefonom i to mu je zanimljiva prednost. No, ukoliko nije spojen na mobilni uređaj traje i do mjesec dana Uglavnom za cijenu od 399,00 kuna se sa ovim uređajem dobiva više nego se očekuje.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.