Novi VENU SQ GPS pametni sat

Pristupačni pametni sat s cjelodnevnim praćenjem zdravlja, više od 20 ugrađenih sportskih aplikacija, uslugom Garmin Pay i pohranom glazbe..

Novi satovi iz Garmin obitelji su Venu Sq i Venu Sq Music, GPS pametni satovi koji kombiniraju dnevni stil s funkcijama praćenja zdravlja i fitnessa, vodeći u industriji i koji su korisnici Garmina i očekivali – s početnom cijenom od samo 1.590,00 kn. Za one koji traže playlistu koja će ih voditi od jedne aktivnosti prema drugoj, Venu Sq Music sadrži pohranu glazbe na uređaju koja omogućuje slušanje glazbe bez telefona. S elegantnim pravokutnim licem sata, svijetlim zaslonom u boji i trajanjem baterije do 6 dana u načinu pametnog sata i do 14 sati u GPS načinu rada – Venu Sq potiče na pokret.

Zdravlje i wellness

Venu Sq sadrži paket funkcija za praćenje zdravlja potpomognutih vrhunskim cjelodnevnim Garmin Elevate sustavom za praćenje otkucaja srca1, koji nadmašuje konkurenciju tako što mjeri otkucaje srca više puta u sekundi, 24 sata dnevno. Među ostalim ugrađenim funkcijama za zdravlje su napredno praćenje spavanja uz Pulse Ox2, praćenje disanja, upozorenja o otkucajima srca (visoki i niski), praćenje menstrualnog ciklusa, razine stresa s podsjetnicima za opuštanje, hidratacije i još mnogo toga. Inovativni Body Battery sustav za praćenje energije daje uvid u razinu energije što može pomoći u planiranju vježbi, odmora i spavanja.

Kada je vrijeme za predah, moguće je pristupiti četirima pažljivim aktivnostima disanja direktno sa sata: Tranquility koji olakšava spavanje, Coherence koji osnažuje ravnotežu i smirenost, i dvije verzije Relax i Focus za poticanje koncentracije i oslobađanje od stresa. Na kraju svake aktivnosti disanja slijedi sažetak koji pokazuje trajanje, disanje, prosječan broj otkucaja srca i promjene stresa.

Pregledavanje aktivnosti u usluzi Garmin Connect omogućuje pregled podataka u grafovima.

Fitness i prilagođeni treninzi

Kada je vrijeme za pokret, Venu Sq sadrži više od 20 ugrađenih sportskih aplikacija u zatvorenom i na otvorenom, uključujući pilates, jogu, trening snage, trčanje, plivanje u bazenu, biciklizam, golf i ostale. Bilježi korake, intenzivne minute, potrošene kalorije1 i ostalo. Trebate pomoć u planiranju fitness rutine? Venu Sq dolazi s učitanim treninzima, pripremljenim treninzima dostupnim za preuzimanje s Garmin Connecta i kreiranje vlastitih prilagođenih vježbi.

Bez obzira odaberete li trening za utrku od 5 km ili nešto duže, Venu Sq kompatibilan je s Garmin Coach aplikacijom, besplatnim planovima treninga koji se prilagođavaju ciljevima i izvedbama trkača, a upotpunjeni su s virtualnim osobnim trenerom za dodatnu motivaciju.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.