Huawei AI

Huawei Connect 2020: Guo Ping predstavio razvojnu strategiju Huaweija

Huawei Cloud integrira napredna rješenja temeljena na tehnologiji umjetne inteligencije..

Huawei je svoju uslugu Huawei Cloud uspostavio u 23 regije širom svijeta i do sada je privukao 1,5 milijuna razvojnih programera, a rješenja koja nudi Huawei Cloud koriste brojni pojedinci, korporacije, Vlade i državne institucije diljem svijeta. Huawei Cloud integrira napredna rješenja temeljena na tehnologiji umjetne inteligencije, što uz 5G tehnologiju, napredno računarstvo, povezivost i razvoj industrijskih aplikacija čini pet ključnih tehnoloških domena za Huawei.

Huawei će i dalje nastaviti raditi na izgradnji otvorenih i zdravih ekosustava za sve industrije, poručeno je na otvorenju najznačajnijeg godišnjeg događanja ICT industrije, Huawei Connect 2020., koje se u Šangaju održava od 23. do 26. rujna.

„ICT sektor ima nevjerojatan potencijal za rast. Sve veći broj vlada i poduzeća diljem svijeta prelazi na digitalni rad i prihvaća prednosti koje nudi inteligencija. Radujemo se što ćemo otvoriti ovo novo poglavlje zajedno s našim partnerima. Huawei vjeruje da sinergija između pet ključnih tehnoloških domena neće donijeti prilike samo za Huawei. Štoviše, ona će otvoriti mogućnosti za čitav sektor. Huawei se nada da će sa svojim partnerima omogućiti maksimalnu korist od novog lanca vrijednosti“, poručio je s Huawei Connecta 2020. rotirajući predsjednik Huaweija, Guo Ping. Povezivost, napredno računarstvo, cloud i umjetnu inteligenciju u Huaweiju smatraju jednako važnim za društveni razvoj i standard kako što je struja bila prije 100 godina, dok su važnost razvoja industrijskih aplikacija izjednačili sa razvojem najrazličitijih kućanskih aparata koje imamo kod kuće i koje pogoni struja, a koji su iz temelja promijenili naša kućanstva i standard.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.