Data Science meetup: WiDS Datathon – powered by Poslovna inteligencija

Pripremite se za ovogodišnje izdanje Women in Data Science konferencije kroz Data Science meetup: WiDS Datathon u Poslovnoj inteligenciji!

Oduvijek vas je zanimalo kako dizajnirati data science projekt? Želite i sami pokrenuti data science inicijative unutar vaše kompanije? Saznajte iz prve ruke od naših predavačica kako su iskoristile svoje data science vještine i riješile ovaj izazov prediktivne analitike usmjeren na društveni utjecaj.

U Datathonu organiziranom od strane Stanford sveučilišta koji se odvija na svjetskoj razini natječe se i sjajan interdisciplinarni tim Poslovne inteligencije koji kombinira stručna znanja iz područja upravljanja podacima, poslovne analitike te inovacija i razvoja. Naše članice tima, ujedno i predavačice koje će svoja iskustva rada na projektu podijeliti s vama, dolaze iz različitih akademskih pozadina – matematike, informatike, lingvistike i računarstva čime je ostvaren odličan miks raznih polja stručnosti.

Ana-Marija, Iva, Ljiljana i Mihaela tijekom projekta bavile su se pitanjem procjene šansi za preživljavanje pacijenata u jedinicama intenzivne njege preko modeliranja dobivenih podataka o medicinskim parametrima. Koliko je tema ustvari ozbiljna, koje su strategije te pristupe podacima koristile i do kojih su rezultata stigle saznajte u njihovom predavanju 20.2.2020.!

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.