Schneider Electric najavio Easy UPS 3M

Schneider Electric je predstavio prvu verziju Easy UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta.

Easy UPS 3M UPS utjelovljenje je jednostavnosti, jer je jednostavan za instalaciju, jednostavan za uporabu i jednostavan za održavanje., osiguravajući malim i srednjim poduzećima kontinuitet poslovanja i čineći ga izvanredno prikladnim kako za podatkovne centre, tako i za industrijska okruženja.

Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima dostupan je u svim 400V regijama svijeta, osim na širem području Kine, u Japanu i širem području Indije. Početkom godine predstavljen je Easy UPS 3M s vanjskim baterijama koje podržavaju 60-200 kVA. Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima korisnicima omogućuje jednostavan odabir UPS-a s unaprijed definiranim vremenom izvršavanja zadataka, pojednostavljujući proces odabira i ubrzavajući upotrebu rješenja.

„Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima, optimiziranim otiskom i konkurentnim značajkama, Schneider Electricu omogućuje još bolje zadovoljiti kako potrebe korisnika, tako i zahtjeve svojih partnera iz različitih grana industrije, što ga čini prikladnim za mala i srednja poduzeća, podatkovne centre i proizvodna postrojenja,“ rekao je Christopher Thompson, potpredsjednik sektora za trofazno poslovanje u Schneider Electricu (Vice President, 3-Phase Line of Business, Schneider Electric). „Easy UPS 3M zadovoljava rastuću tržišnu potrebu za pouzdanim i praktičnim rješenjem koje objedinjuje dostupnost energije, upravljivost i kvalitetu, istovremeno smanjujući ukupne troškove vlasništva.“  

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.