Osvrt na Bug Future Show 2020 godine

Sedmu godinu za redom u Zagrebu se okupilo preko tri tisuće zaljubljenika u tehnologiju na najvećem do sada Bug Future Showu…

Prvi puta na novoj lokaciji, u kinu zagrebačkog Studentskog centra, najveći tehnološki show u regiji održao se pod motom “The Art of Science”, a glavni su govornici, sukladno tome, bili hrvatski znanstvenici.

Na pet održanih panel rasprava govorilo se o digitalnoj umjetnosti, nastupu hrvatskog startupa Iron Bull na najvećoj tehnološkoj priredbi na svijetu, CES-u u Las Vegasu, kao i o tehnologiji u domeni financija. Četvrtu godinu u nizu najkreativniji i najzaslužniji edukatori u državi dobili su status “učitelja-heroja”.

Na panelu koji se bavio vrlo aktualnom temom 5G tehnologija i budućnošću ispunjenom 5G signalom sudjelovale su legende hrvatskog ICT sektora, Boris Sakač, Predrag Pale, Ivana Šoljan i Mladen Pejković. Panelom je moderirao član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije Hrvatskog Telekoma, Boris Drilo. Ljudi koji su doveli Internet u Hrvatsku, prvi mobilni Internet, ali i informatizirali Olimpijske igre govorili su o brzoj ekspanziji tehnologije i njezinom utjecaju na naše živote.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.