Najavljena četvrta eSecurity konferencija 2020

Nakon tri uspješne međunarodne konferencije na temu IT sigurnosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost najavljuje organizaciju svoje četvrte eSecurity konferencije

Međunarodna eSecurity konferencija iz godine u godinu prati trendove u oblasti informatičke sigurnosti u okviru financijskih institucija, telekomunikacijskih kompanija, energetskog sektora itd. Posebna predavanja biti će posvećena upravljanju sigurnosti IT sistema, standardima i regulativama, sigurnosti mobilnih uređaja i internet stvari (IoT), zatim sigurnosti platnih kartica, elektronskog i mobilnog plaćanja, kriptografiji i blockchain tehnologiji. Na konferenciji će biti riječi i o socijalnom inženjeringu, phishing napadima i naprednim ransomware prijetnjama. Naši prijatelji će govoriti i o temama koje dolaze nakon problema, o digitalnoj forenzici, sistemima za oporavak podataka i rezervnim kopijama.

Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakiranja i digitalne forenzike. Radionice su namijenjene onima koji žele vidjeti što i kako ih se napada i što im može pomoći da detektiraju napade i spriječe širenje.

Sudionici konferencije su IT menadžeri, menadžeri IT sigurnosti, stručnjaci u oblasti cyber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresirani za trendove i praktične savjete u vezi zaštite IT sistema.

Više informacija o prvoj, drugoj i trećoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete da vidite na službenoj web stranici konferencije http://www.esecurity.rs/, a informacije o paketima možete naći na http://www.esecurity.rs/prijava.html.

Četvrta eSecurity konferencije se održava od 11. do 13. svibnja 2020. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.