Prodajom A1 proizvoda i usluga nogometaši NK Osijeka zaradili 20.000 kuna za Centar Ivan Štark

Na predstavljanju novog, jednostavnijeg i funkcionalnijeg, koncepta A1 centra nogometaši NK Osijeka i gamer Malajski Tapir s posjetiteljima su odmjerili snage u igranju FIFA-e 20 …

Novi A1 centar, u potpunosti digitaliziran i prilagođen korisnicima, otvorio je svoja vrata u trgovačkom centru Portanova. Brojnim zaljubljenicima u nove tehnologije, jednostavniji i funkcionalniji koncept trgovine sada nudi bolji pregled ponude, olakšava komunikaciju s osobljem te omogućuje jednostavan i brz odabir proizvoda i usluga.

Kako bismo se još više približili korisnicima uklonili smo fizičke barijere između prodajnog osoblja i korisnika omogućujući im lakše kretanje prostorom i bolji pregled ponude. Jednostavnije, minimalističko uređenje osmislili smo kako bi se kupci brže snašli među izloženim proizvodima i uslugama te se osjećali opušteno i ugodno prilikom kupnje. Kao digitalna kompanija kontinuirano radimo na poboljšanju korisničkog iskustva s posebnim naglaskom na digitalne tehnologije, a nedavno smo predstavili i A1 virtualni shop. Riječ je o inovativnoj usluzi koja omogućuje korisniku da uz pomoć naših djelatnika na video vezi iz udobnosti svojega doma pregledava i kupuje proizvode dostupne u fizičkoj trgovini, objašnjava Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska. 

Otvorenju novog A1 centra prisustvovali su i nogometaši NK Osijeka Josip Špoljarić i Mihael Žaper te gamer i youtuber Ivan Rado poznatiji kao Malajski Tapir, koji su preuzeli ulogu A1 osoblja. Prodajom proizvoda i usluga A1 zaradili su 20.000 kuna koje A1 Hrvatska donira Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. U duhu blagdanskog darivanja ovoj donaciji pridružili su se i organizatori Pannonian Challengea, s kojima A1 Hrvatska surađuje već dugi niz godina kao generalni sponzor eventa, te su i oni centru donirali 5.000 kuna. Uz to, pridružili su se i igrači NK Osijek koji su štićenicima Centra donirali televizor, dok PlayStation Hrvatska sudjeluje u donaciji s PlayStation®4 konzolom.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.