Pametni dom by Sigfox

Sigfoxova rješenja primjenjiva su na mnogim područjima poput opažanje curenja slavine u kuhinji, upozorenje da je baterija detektora dima je pri kraju i dr…..

Nova generacija rješenja za pametne domove, koja radi na Sigfoxovoj globalnoj mreži namijenjenoj isključivo internetu stvari (IoT), sigurnija je, raznovrsnija i financijski pristupačnija nego ikad prije. Riječ je o pametnijim alatima za povezaniji svijet.

Pouzdani i povezani sigurnosni sustavi i protupožarni alarmi koji koriste Sigfoxova rješenja omogućavaju sigurnost vaše obitelji, a daljinski upravljani detektori curenja slavine i infracrveni uređaji za opažanje glodavaca pružaju vam spokoj 24 sata na dan. Uživajte u pristupačnim modernim pogodnostima kao što su daljinsko kontroliranje vode u bazenu i trenutačne obavijesti o dostavi paketa.

Možete pratiti sve, od kretanja vaših ljubimaca pa do planiranja vaše šetnje, a da ne morate brinuti hoće li GSM signal biti dovoljno jak. Zaboravite na upropaštene odmore ili poslovna putovanja. Stavite u svoju prtljagu uređaj za praćenje povezan s IoT-om i pametnim ćete telefonom moći locirati prtljagu dok ste na putu.

Sve više starijih osoba sve dulje boravi kod kuće. Čitači vremenskih kartica povezani s IoT-om nadzire prisutnost boravka njegovatelja u vašem domu radi pravilne naplate usluge.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.