LANACO Digital Supply Chain Instituta

Lanaco  je prihvatio poziv Digital Supply Chain Instituta (DSCI) i tako postao prva kompanija iz BIH koja je ostvarila pravo da bude član ove globalne organizacije koja okuplja lidere na polju digitalne transformacije svjetske privrede.

SAP, AIRBUS, Under Armour, Goodyear, Coca Cola, Lockheed Martin, Alstom, Colgate-Palmolive, American Express su neke od ne tako velikog broja izabranih kompanija koje svoj digitalni izraz žele definirati kroz suradnju sa ostalim članovima DSCI-a.

Misija DSCI-a je da prepozna inovativne tvrtke koje u budućnosti mogu svojim angažiranjem napraviti kvalitativnu razliku u prihvaćanju modernih megatrendova digitalne transformacije i podržati koncept globalno integrirane ekonomije.

Tim povodom su Cristopher Caine, predsjednik The Center for Global Enterprise pod čijim okriljem dijeluje DSCI i Dragan Ninić, menadžer za razvoj poslovanja u kompaniji Lanaco, u Washingtonu potpisali protokol čime je službeno kompanija Lanaco postala član ove organizacije.

„Sa radošću stupamo u suradnju sa članovima ove organizacije, od kojih očekujemo globalnu verifikaciju najviših standarda koje Lanaco primjenjuje u svakodnevnom radu, ali i vizije koju kao tvrtka želimo ponuditi tržištu u vremenu sveprisutne potrebe za digitalnom promjenom“ istakao je Dragan Ninić.

U konstruktivnoj diskusiji usmjerenoj na prepoznavanje modela i strukture uključivanja kompanije Lanaco u aktivnosti definiranih i planiranih od strane Instituta, Cristopher Caine je prihvatio da DSCI razmotri mogućnost da u okviru proslave 30 godina postojanja kompanije Lanaco organizira Executive Leadership Forum u Banjaluci. Posljednji Executive Leadership Forum je održan u listopadu ove godine u Dallasu, Teksas, uz prisustvo Rexa Tilersona, bivšeg državnog sekretara SAD i predstavnika vodećih svjetskih kompanija, što ukazuje na izvanrednu priliku koja se nudi našoj zemlji.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.