HP predstavio napredni OMEN softver i hardver

Gaming je postao globalni fenomen s 2,3 milijarde igrača diljem svijeta.

Njihova želja da postignu što bolji rezultat vodi ih u odabiru uređaja na kojemu igraju, a performanse postaju odlučujući faktor. Dok 38% igrača nastoji savladati igru, njih 35% je usmjereno na natjecanje i unapređivanje vještine igranja3. Uvođenje značajke Coaching i novih usluga za igre u programu OMEN Command Center4 igračima omogućuje stalni napredak i vrhunske rezultate.

Osim naprednog softvera i usluga za igre, HP je najavio i nove zaslone i dodatnu opremu, uključujući zaslon OMEN X 27 za e-sports, slušalice OMEN Mindframe Prime, tipkovnicu OMEN Encoder i različite proizvode iz serije dodatne opreme OMEN Transceptor. Portfelj Pavilion Gaming ističe se stolnim računalom Pavilion Gaming prikladnim za nadogradnju, tipkovnicom Pavilion Gaming 800 i prvim HP-ovim gaming prijenosnim računalom Pavilion Gaming 15 s AMD procesorom. Ovaj je portfelj zaokružen zaslonima HP 22x i HP 24x, idealnim za igrače koji traže kvalitetu po povoljnijoj cijeni.

„OMEN je robna marka usmjerena prema zajednici posvećena stvaranju vrhunskog sustava s najboljim hardverom, softverom, sadržajem i uslugama“, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, glavna direktorica odjela Osobni sustavi za poslovne korisnike za regiju Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc. „Uz najnovija softverska i hardverska rješenja, uključujući OMEN Command Center, OMEN X 27 i stolno računalo Pavilion Gaming, HP unapređuje gaming doživljaj i ujedno igračima omogućuje stalno unapređivanje vještina.“

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.