Advanced Technology Days konferencija – produžen Early bird

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Advanced Technology Days konferenciji još uvijek stignu nabaviti kotizaciju po povoljnijoj cijeni

Early Bird prijave su produžene do ponedjeljka, 7.10. Konferencija koju  posljednje dvije godine samostalno kreiraju članovi domaće IT zajednice održat će se u Plaza Event Centru u Zagrebu, a očekuje se više od 500 sudionika. Teme će obuhvatiti ključne inženjerske izazove i svjetske IT trendove, a sudionike čeka više od 60 predavanja u 5 programskih smjerova.

Sudionici konferencije mogu očekivati dva dana vrhunskog tehnološkog sadržaja, s naglaskom na konkretne primjere i nove prakse. Top teme uključuju razvoj mobilnih i web rješenja, kontejnere i DevOps, moderne podatkovne tehnologije, umjetnu inteligenciju, hibridni oblak, Serverless i poslovna IT rješenja te još neke teme koje će obilježiti konferenciju čiji sadržaj u potpunosti oblikuju članovi IT zajednice. Predavanja će se održavati istovremeno u 5 dvorana, a u goste će stići brojni domaći i strani stručnjaci. ATD je popularnost stekao svojim pristupom IT-u i obradom tema koje su u fokusu domaće IT ekipe, a 15. izdanje planira opravdati taj povlašteni status kvalitetom sadržaja, predavača, ali i popratnih događanja kojima će se obilježiti 15.  rođendan Advanced Technology Daysa.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.