Hrvatski Telekom donosi nove pogodnosti u neograničenoj tarifi

Neograničeni internet zasigurno pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje, komunikaciju, dijeljenje i stvaranje novih iskustava

Pristup neograničenim mogućnostima koje tehnologija pruža nužan je kako bi se svi, bez iznimke, osjećali sigurno i kako ne bi zaostajali za svijetom koji se neprestano mijenja. Upravo je iz tog razloga Hrvatski Telekom emotivnom marketinškom kampanjom pod nazivom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet“ pokazao koliko pristup najnovijim tehnologijama i neograničenoj komunikaciji ima utjecaj na poboljšanje kvalitete života svih pripadnika društvene zajednice.

Zato je Hrvatski Telekom uveo nove pogodnosti za sve ljubitelje neograničene komunikacije putem najbržeg interneta, na najboljoj mreži. Neograničena tarifa sada donosi neograničene mogućnosti svim članovima kućanstva unutar Magente 1 – uključivanjem svake nove Neograničene tarife, iznos pojedine se smanjuje za deset kuna. Tako će jedna Neograničena u Magenti 1 i dalje iznositi 199 kuna, ukoliko se u kućanstvu nalaze dvije Neograničene tarife, svaka će iznositi 189 kuna, a za tri iste tarife korisnik će izdvojiti po 179 kuna. Neograničena će i dalje sadržavati pogodnost korištenja interneta bez ograničenja podatkovnog prometa, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.

Uz izvrsne pogodnosti same tarife, Hrvatski Telekom je za sve korisnike Neograničene tarife u obitelji Magente 1 pripremio i izvrsnu ponudu pametnih uređaja. Uz svako produljenje ugovora na Neograničenoj i kupovinu Samsung Galaxy S10+ mobilnog uređaja, dolazi i sat Samsung Galaxy Watch 42 LTE na poklon. Ukoliko se pak ovi korisnici odluče na kupovinu Samsung Galaxy S10 ili S10e uređaja, dobivaju i Samsung Galaxy A10 potpuno besplatno.

Ovom kombinacijom najnovijih pogodnosti u Magenti 1, atraktivnim pametnim uređajima po najpovoljnijim cijenama i kampanjom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni Internet“ Hrvatski je Telekom obilježio Međunarodni dan znakovnih jezika i Međunarodni tjedan gluhih.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.