Canon predstavio svoju novu seriju imageRUNNER 1600

S novom serijom imageRUNNER 1600 tvrtke dobivaju moderan uređaj „sve u jednom“…

S novom serijom imageRUNNER 1600 tvrtke dobivaju moderan uređaj „sve u jednom“ sposoban za ispis velike količine dokumenata uz brzine ispisa do 43 stranice u minuti, pri čemu prva stranica izlazi za samo 6 sekundi. Potrošni materijal je toner u obliku uložaka. Seriju Canon imageRUNNER 1600 krasi i značajan napredak u skeniranju uz brzinu do 70 slika u minuti i podršku za medije različitih vrsta i veličina.

Canonova posvećenost sigurnosti primjetna je u svim aspektima nove serije imageRUNNER 1600 jer je ona opremljena cijelim nizom naprednih sigurnosnih značajki i značajki šifriranja koje mogu zaustaviti zlonamjerne sigurnosne prijetnje prije nego one postanu opasne.

Novododane sigurnosne značajke:

  • kontrola pristupa uz mogućnost provjere autentičnosti na uređaju ili putem oblaka
  • siguran ispis povećava povjerljivost dokumenata
  • jednostavno postavljanje sigurnosnog pravilnika na temelju tvrtke ili ustanove preko korisničkog sučelja uređaja
  • značajka šifriranog PDF-a nudi zaštitu podataka najviše razine, a značajka Device Signature PDF generira certifikat pošiljatelja
  • dodatno povećajte sigurnost u poslovnoj mreži putem IPseca, provjere statusa online protokola i tehnologijom TLS…

“Želimo pomoći tvrtkama da dostignu maksimalnu produktivnost“, rekao je Dmytro Sirosh, voditelj razvoja poslovanja s uredskim proizvodima i rješenjima za regiju CIS u Canonu CEE GmbH. “A naša svestrana serija imageRUNNER 1600 od nule je osmišljena da radi upravo to. Zahvaljujući kompatibilnosti s Canonovim softverom uniFLOW koji predstavlja centralizirano rješenje za kontrolu ispisa i skeniranja u čitavoj floti, uz imageRUNNER 1600 može se postići lako upravljanje dokumentima.”

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.