YVES MAITRE NOVI JE IZVRŠNI DIREKTOR HTC-A

Yves se pridružio kompaniji HTC iz tvrtke Orange, jedne od najvećih svjetskih telekomunikacijskih tvrtki

U svojoj dosadašnjoj poslovnoj karijeri Yves je radio za najveće svjetske brandove potrošačkih elektroničkih proizvoda te je upravljao cijelim portfeljem povezanih i mobilnih usluga, a također je bio i član Orangeove grupe za inovacijske tehnologije, zadužen za razvoj mogućnosti inovativnih izvora prihoda.

Cher Wang nastavit će svoju ulogu u korporaciji kao predsjednica Uprave HTC-a te će se usredotočiti na buduće tehnologije koje će se usklađivati s HTC-ovim proširenim portfeljem i vizijom VIVE virtualne stvarnosti.

“Kada sam preuzela funkciju izvršne direktorice prije četiri godine, moja namjera je bila razvijati i pozicionirati HTC kao cjelovitu ekosustavnu kompaniju i postaviti temelje kompanije za procvat kroz 5G i XR. Dakle, sada je savršeno vrijeme da prepustim svoju dosadašnju poziciju u kompaniji HTC snažnom lideru koji će nas odvesti u sljedeću fazu našeg razvojnog putovanja.”, rekla je Cher Wang, predsjednica Uprave HTC-a i nadodala, „Uistinu mi je drago što Yves preuzima kormilo; on je dugo povezan s našom tvrtkom i dijelimo istu strast prema inovacijama. Čvrsto vjerujem da je Yves pravi lider koji nastavlja voditi HTC prema ostvarenju njegovog punog potencijala.”

„HTC je već dugo vremena pionir u tehnološkim inovacijama i čast mi je što me Odbor upravitelja izabrao za sljedeću fazu HTC-a“, rekao je Yves Maitre, novi izvršni direktor HTC-a. „HTC je u cijelom svijetu prepoznat po svojim inovacijama u mobilnom i XR prostoru. Vrlo sam entuzijastičan oko razvoja budućnosti 5G i XR zajedno s HTC-ovim zaposlenicima, kupcima i investitorima. Naše napore ćemo odmah usmjeriti u nastavak tranzicije da iz kompanije koja je svjetski lider u proizvodnji potrošačkih hardvera, postanemo ujedno i kompanija koja gradi cjeloviti sustav za hardvere kako bi njima lakše upravljali i dalje ih razvijali.“ 

HTC donosi inovacije u raznovrsnom tehnološkom portfelju, uključujući virtualnu i proširenu stvarnost (XR), 5G uređaje i tehnologiju, AI i Blockchain. Ima izvanredne rekorde u industriji, na prvom je mjestu po vodećim inovacijama, a ove je godine zaslužila priznate medijske nagrade i odlikovanja industrije za svoje proizvode ekosustava VIVE virtualne stvarnosti te HTC 5G Hub, kojeg su nosioci širom svijeta usvojili kako bi potaknuli 5G prihvaćanje.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.