AGENCY04 peti rođendan proslavila velikim teambuildingom

AGENCY04, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj, proslavila je peti rođendan tako da je svoje zaposlenike odvela na veliki teambuilding na Brijune..

Dvodnevni teambuilding organiziran je kroz natjecanje u istraživanju otočja nakon čega je održana i velika večernja zabava u povodu pete godišnjice.

„Kada smo prije 5 godina startali, nisam ni sanjao da će nas biti ovoliko. Zahvalio bih se svima jer ste ulagali u sebe, svoj rad, ali prije svega dali povjerenje nama kao tvrtki i gradili s nama ovu lijepu priču koja nas je i dovela na ove krasne Brijune”, izjavio je CEO AGENCY04, Domagoj Madunić.

Podsjetimo, AGENCY04 izrazito ulaže u obrazovanje svojih zaposlenika i mladih te su se tako na ovogodišnju Ljetnu školu prijavila čak 582 studenta. No to nije kraj aktivnosti ove tvrtke čijih je preko 80% izdanih računa u stranoj valuti.

Učenje u IT sektoru u današnje vrijeme nije jednokratni postupak. Tehnologije, alat i procesi razvijaju se tako brzo da je stalno nadograđivanje znanja kontinuirana nužnost. Mnoge tvrtke suočavaju se s izazovom kako da njihovu zaposlenici prate te konstantne promjene.

Upravo zbog toga, AGENCY04 pokreće edukacije za IT sektor primarno namijenjene tvrtkama koje žele uložiti u dodatne edukacije i znanje svojih zaposlenika.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.