Veritasov Enterprise Data Services Platform pruža podršku za VMware

Veritas Technologies objavljuje dostupnost svoje platforme Enterprise Data Service Platform za okruženja u VMwareu koja se nalaze u samim tvrtkama ili u nekom od većih oblaka, uključujući Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure i Google Cloud…

Veritasova integrirana rješenja omogućavaju korisnicima VMwarea da upravljaju dostupnošću svojih ključnih servisa na aplikacijskoj razini, da se oslone na fleksibilnu zaštitu podataka te da dobiju bolji uvid u optimizaciju i upravljanje cjelokupnim hibridnim okruženjem iz jedinstvenog sučelja.

Veritas je nedavno objavio Enterprise Data Services Platform, objedinjeni skup tehnologija čiji je zadatak samu kompleksnost podataka i upravljanja infrastrukturom učiniti apstraktnom za IT odjele u velikim tvrtkama kako bi im se pojednostavilo upravljanje sustavom. Ova platforma korisnicima omogućava dosad neviđenu dostupnost aplikacija i podataka, zaštitu i uvide u sustav, što im, pak, omogućuje da lakše nadziru rast količine podataka, oporavljaju sustav od napada ucjenjivačkim softverom (ransomwareom), odnosno da se fokusiraju na operativnu učinkovitost i dokažu usklađenost svih sustava koji se nalaze u tvrtki i u oblaku sa svim relevantnim propisima.

„Veritas je ključni dio u velikim tvrtkama koje su u potrazi za rješenjem koje će im omogućiti korištenje VMwarea u hibridnim sustavima u oblaku, a da pritom zadrže najviše razine otpornosti sustava na poteškoće te općenito fleksibilnist infrastrukture“, naglasio je Greg Hughes, glavni izvršni direktor Veritasa. „Arhitektura NetBackupa 8.2 koji ne zahtijeva posebne agente za VMware te se posve oslanja na njegov API omogućava posve automatiziranu zaštitu, migraciju, orkestraciju i povrat podataka u bilo kojem okruženju“, zaključuje Hughes.

Ova platforma izgrađena je oko NetBackupa kao osnove te uključuje provjerene tehnologije poput Veritas InfoScalea i APTARE IT Analyticsa, što korisnicima omogućava da imaju pristup svojim podacima koje trebaju kad god ih trebaju. Također su uključene napredne analitičke funkcionalnosti te čvrsta zaštita i rješenje za povrat podataka.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.