HTC VIVE NAJAVLJUJE CIJENE I DOSTUPNOST VIVE COSMOS VR UREĐAJA

Dizajniran je kako bi se razvijao s korisnicima tijekom vremena putem modularnog dizajna objektiva, koji može izmijeniti funkcionalnost naglavnog sustava…

Cosmos će biti dostupan u Hrvatskoj od 3. listopada po cijeni od 6.799 kuna. Prednarudžbe se zaprimaju već od danas.

„Otkako je Vive započeo svoje putovanje u području virtualne stvarnosti, neprestano poboljšavamo definiciju vrhunskog iskustva virtualne stvarnosti i ono što treba biti”, izjavio je Graham Wheeler, GM Vive Europe. „Cosmos nudi najbolje iskustvo i predstavlja naš dosad najsvestraniji naglavni sustav; ima mogućnost inside-out praćenja, najavljene mogućnosti za različite objektive, neograničeni sadržaj u kutiji te novo korisničko sučelje, što pruža neograničene mogućnosti za XR klijente. Oduševljeni smo što smo ispunili svoje obećanje o vrhunskoj virtualnoj stvarnosti sve većoj publici; Vive Cosmos mogao bi predstavljati naše dosad najveće europsko maloprodajno predstavljanje za proizvod virtualne stvarnosti.”

Vive Cosmos izgrađen je kako bi se lako prilagođavao potrebama VR klijenata, uz naglasak na svestranost i radne značajke. Sasvim nov sustav praćenja Vive donosi pojednostavljeni sustav koji omogućuje nikad brži ulazak u VR, zahvaljujući šest senzora kamere za široko i točno praćenje. Cosmos ima kombiniranu razlučivost piksela od 2880 x 1700, što predstavlja povećanje od 88 % u odnosu na prvi Vive i donosi kristalno jasan tekst i grafiku. Nove LCD ploče smanjuju udaljenost između piksela i zajedno sa stvarnim RGB zaslonima smanjuju efekt rastera. Jedinstveni preklopni dizajn omogućuje korisnicima da se prebace između stvarnosti i virtualne stvarnosti za samo nekoliko sekundi, bez prekida putovanja u virtualnoj stvarnosti. Vrhunska ergonomija i udobnost omogućuju dulja iskustva u virtualnoj stvarnosti, a integrirane slušalice pružaju imerzivni zvuk. Cosmos također ima potpuno redizajnirane upravljače koji povećavaju funkcionalnost unutar virtualne stvarnosti i pružaju dodatnu udobnost tijekom dugih igračkih sesija. Cosmos je također kompatibilan s bežičnim adapterom Vive za one koji žele uživati u kretanju u virtualnoj stvarnosti bez kabela.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.