Samsung Electronics kreira budućnost već 50 godina

Tvrtka Samsung Electronics je na IFA 2019 sajmu obilježila 50 godina poslovanja i tom prilikom predstavila viziju poslovanja s fokusom na inovativnosti, umreženosti i budućnosti.

Samsung je najavio da će QLED 8K tehnologija biti dodatno unaprjeđena uvođenjem nove linije QLED 8K televizora, dok će BESPOKE serijom hladnjaka uvesti nove inovacije na tržištu kućanskih aparata. Također, lansiranjem novih pametnih telefona – Galaxy A90 5G i Galaxy Fold 5G, proširit će se ponuda 5G uređaja. Sve je ovo dokaz da Samsung kontinuirano nastavlja širiti svoj portfelj uz pomoć inovativnih proizvoda i usluga stvorenih za budućnost.

„Od trenutka kada je prije skoro 50 godina predstavljen prvi crno-bijeli Samsung televizor, trudimo se u čitavom asortimanu kućanske elektronike i aparata, kao i mobilnih uređaja, koristiti najnovije tehnologije. Nastavit ćemo uvoditi inovacije koje će mijenjati život naših korisnika na bolje.”, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga i potpredsjednik tvrtke Samsung Europe.

Visual Display linija najavljena uz novi QLED 8K TV od 55 inča

Prošle je godine lansiran novi Samsung QLED 8K TV i od tada je ukupna prodaja QLED televizora porasla za 200 posto. Pozitivna reakcija na QLED televizore visoke kvalitete i velikog ekrana dovela je do prodaje više od dva milijuna uređaja u prvoj polovici 2019. godine. Kako bi ova serija bila dodatno unaprjeđena, postojećim Samsung QLED uređajima od 65, 75, 82 i 85 inča, pridružit će se i verzija od 55 inča.   

QLED 8K TV s dijagonalom od 55 inča će u rujnu biti dostupan globalno. Ovim novitetom i još širim spektrom veličina optimalnih za svaki dom, Samsung je još jednom uspješno odgovorio na zahtjeve potrošača za većim izborom. Nova varijanta nudi vrhunske pogodnosti koje odlikuju QLED 8K TV seriju, uključujući dubinu i besprijekornu kvalitetu slike, 100-postotni volumen boje, kao i revolucionarnu tehnologiju baziranu na umjetnoj inteligenciji. Bez obzira na to gledaju li korisnici omiljeni sadržaj putem streaming platforme, zrcaljenjem ekrana ili putem HDMI ili USB kablova, Quantum Processor 8K pronalazi sadržaj niže rezolucije i izoštrava ga, tako da dostigne 8K kvalitetu.

Novi Galaxy A90 5G pametni telefon označava proširivanje 5G Galaxy portfelja

Od kada je Galaxy S10 5G predstavljen ranije ove godine, Samsung je u suradnji s globalnom mrežom partnera kontinuirano radio na omogućavanju pristupa 5G mreži svim korisnicima.  

Samsung je dodatno ojačao svoju 5G liniju pametnih telefona lansirajući novi Galaxy A90 5G, koji će u Europi biti dostupan od listopada 2019. godine. Uporabom ovog pametnog uređaja, korisnici će moći brzo preuzimati sadržaje visoke kvalitete i dijeliti svoje videozapise u realnom vremenu. Također, moći će „zaroniti” u 6.7 inčni FHD+ Super AMOLED Infinity-U zaslon, dok uživaju u bateriji od 4,500mAh i glavnoj kameri od 48MP. 

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.