Hrvatski brendovi Vivax, MS Start i MS Energy na IFA 2019

Velika je vijest kad domaći brendovi izbore priliku predstaviti se rame uz rame najvećih svjetskih igrača.

Berlinski sajam IFA 2019 održavao se od 6. do 11. rujna 2019. godine. S ogromnim izložbenim prostorom od čak 161.200 metara kvadratnih i s registriranih više od 1.800 izlagača IFA 2019 postavlja nove svjetske standarde sajamskog izlaganja i potvrđuje svoju poziciju primarnog mjesta poslovnih susreta.

„Prezentacija Vivax proizvoda na ovom svjetskom sajmu jasan je pokazatelj ozbiljnosti našeg poslovanja i dugogodišnjeg sustavnog rada na gradnji kvalitete naših proizvoda. Ovaj ozbiljan i sustavan pristup u radu slijede i naša dva mlađa brenda MS Start i MS Energy.“ – izjavio nam je g. Vladimir Brkljača, izvršni direktor divizije vlastitih brendova u okviru M SAN Grupe d.d. – „Vivax je punih 15 godina prepoznat na području Hrvatske i susjednih zemalja kao brend koji nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Uspješno poslujemo na području Adria regije i cilj nam je u narednom periodu razviti naše poslovanje na tržištima srednje i sjeverne Europe. Paralelno nastavljamo s razvojem našeg poslovanja na velikim tržištima zapadne Europe kao što su Njemačka, Francuska, Italija i Španjolska“.

Na sajmu IFA BERLIN 2019 Vivax je predstavio cijeli asortiman svojih proizvoda. Od široko prepoznatih i višestruko nagrađivanih Vivax klima uređaja, nagrade Best Buy i QUDAL, Vivax malih kućanskih aparata pa sve do Vivax TV uređaja priznatih od krajnjih kupaca. Na sajmu se predstaviti i najnoviji Vivax Pure Sound pametni TV, koji dolazi iz vlastite proizvodnje TV uređaja smještenoj u Rugvici pokraj Zagreba. Vlastita proizvodnja locirana u Hrvatskoj Vivaxu daje puno pravo da na TV uređajima ističe EU porijeklo.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.