Dell Technologies na VMworld 2019 najavio nove inovacije

Na VMworld 2019 kompanija Dell Technologies najavila je nova unapređenja softversko definiranih umrežavanja, kako bi korisnici mogli pojednostaviti i smanjiti troškove umrežavanja…

Mreže širokog područja (WANs) trude se pratiti moderne zahtjeve korisnika. Novo Dell EMC SD-WAN rješenje pomaže korisnicima da se odmaknu od složenih, sporo inovativnih i skupih mreža te prijeđu na SD-WAN platformu koja koristi sve mogućnosti oblaka. Ovo novo rješenje je sada globalno dostupno i podržano.

„Dell EMC i VMware obnavljaju mrežu za novu eru pohranjivanja “u oblaku”, kako bi sve bilo otvoreno, automatizirano i softversko definirano. Nova SD-WAN rješenja pogonjena VMware-om i mrežno upravljanje koje isporučuje Smart Fabric Director podižu sve na novu razinu kada je riječ o virtualizaciji i sigurnosti mreže u današnjem visoko distribuiranom softverski definiranom poduzeću. Ovo je tek početak naših inovacija.“, rekao je Tom Burns, stariji potpredsjednik i generalni direktor, Dell EMC Networking & Solutions.

Dell EMC SD-WAN rješenje nudi sve-u-jednom, kombinirajući VMware SD-WAN od strane VeloCloud softvera dostupnog uz fleksibilnu pretplatu s učinkovitim modernim uređajima u više opcija konfiguracije, koje podupire svjetska podrška Dell EMC-a, opskrbnog lanca i usluga.

VMware SD-WAN (VeloCloud) uključuje izbor javne, privatne ili hibridne mreže oblaka za poslovno povezivanje s oblakom i poslovnim aplikacijama; uređaje poslovnica i neobavezne uređaje podatkovnog centra; softverski definirano upravljanje i automatizaciju; i virtualnu uslugu. Mogućnosti pretplate na softver mogu se nadograditi kako bi se prilagodili promjenjivim poslovnim zahtjevima za značajkama, trajanjem i širinom pojasa.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.