Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka predstavili Telekom Bankarstvo

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, su tržištu predstavili Telekom Bankarstvo

To je cjelovita usluga mobilnog bankarstva (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiro račun, besplatne transakcije, Internet bankarstvo te ostale usluge banke poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje) Zagrebačke banke u suradnji s Hrvatskim Telekomom, što je ujedno i prva takva suradnja na hrvatskom tržištu.

Postupak ugovaranja Telekom Bankarstva vrlo je brz i jednostavan te ga je u potpunosti moguće obaviti digitalno, bez odlaska u poslovnicu banke u nekoliko minuta. Usluga je na raspolaganju korisnicima smartphonea, dok će korisnicima Hrvatskog Telekoma biti dostupne posebne pogodnosti.

Korisnici Telekom Bankarstva po prvi put će moći koristiti IziPay uslugu koja im omogućava potpuno sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika. IziPay omogućuje da pošaljete novac drugoj osobi, neovisno u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, bez da znate njezin IBAN i/ili banku. Također, svako slanje novca kroz IziPay je bez naknade.Dodatno, primatelj plaćanja nema obavezu preuzimanja aplikacije, već se zaprimanje novca može registrirati i putem web stranice te je registracija također bez naknade. Korisnicima HT-a, prilikom korištenja aplikacije ne troši se internet iz tarife ili opcije, a prilikom kupovine Simpa bonova moguće je ostvariti i do 30 posto više kuna na bonus račun.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.