YouTube Music dostupan u Hrvatskoj

Od prijenosa koncerata uživo do velikih videospotova poput „Me!”, „I Don’t care” i „Señorita” ljudi koriste YouTube

YouTube Music je nova glazbena streaming usluga stvorena za slušanje uz čaroliju YouTubea koja omogućava pretraživanje, lakše istraživanje i neviđenu personalizaciju cijelog svijeta glazbe. Želite li slušati, gledati ili istraživati – od sada sve načine na koji vas glazba pokreće možete pronaći najednom mjestu.

Ovo je šest razloga zbog kojih mislimo da će vam se YouTube Music svidjeti:

  1. Sve je dostupno ovdje. Ne samo glazbeni spotovi već i službeni albumi, singlovi, remiksevi, nastupi uživo, obrade te sva glazba koju je gotovo nemoguće pronaći, osim na YouTubeu.
  2. Preporuke izrađene za vas. Početni zaslon koji se dinamično prilagođava kako bi dao preporuke ovisno o tome što ste slušali prije, gdje se nalazite i što radite. Možda u teretani dok vježbate? Opuštate se dok putujete na posao? Takva glazba je upravo ovdje, izabrana samo za vas.
  3. Tisuće popisa za reprodukciju svih žanrova, za sva raspoloženja i sve prilike. Bez obzira koju glazbu volite, gdje se nalazite, što radite u tom trenutku ili kakvog ste raspoloženja, možete pronaći pravi popis za reprodukciju za taj trenutak. Isprobajte „Blogged 50” kako biste otkrili novu glazbu ili „Indie Under Pressure” kako biste podigli raspoloženje.
  4. Pokušajte s „ona hipsterska pjesma s fućkanjem” ili „rap pjesma s flautom” – tu smo za vas. Također, pjesme možete pretraživati unosom stihova (čak i ako nisu točni). To je „Starbucks lovers”, je li tako?
  5. Najpopularniji videospotovi. Najpopularnije video spotove na svijetu u ovom trenutku možete pronaći u sklopu rubrike Najpopularnije. Putem YouTube Music Premiuma, jednostavnim pritiskom gumba možete neometano prelaziti između pjesme i njenog glazbenog spota za iskustvo gledanja i slušanja bez prekidanja.
  6. Bez interneta? Nema problema. Izaberite YouTube Music Premium za slušanje bez oglasa, u pozadini i u pokretu s preuzetim sadržajem. Dodatno, vaš izvanmrežni miks automatski preuzima omiljene pjesme za svaki slučaj ako ste vi zaboravili.
Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.