AGENCY04 organizira besplatnu Ljetnu školu

Tečaj će se odvijati online preko tjedna, uz osobne susrete s predavačima za vikend…

AGENCY04, hrvatska tvrtka za razvoj softverskih produkata, drugo ljeto za redom održat će svoju besplatnu Ljetnu školu u kojoj će tijekom pet tjedana studentima omogućiti teorijski i praktičan uvid u razvoj Java aplikacija korištenjem Spring Boot skupa biblioteka.

Tečaj će se odvijati online preko tjedna, uz osobne susrete s predavačima za vikend, a po završetku škole polaznici će u dvodnevnom hackathonu moći pokazati što su naučili. Prijave za AGENCY04 Ljetnu školu moguće su do 16. lipnja, a početak je 13. srpnja 2019. Pohađanje škole je potpuno besplatno, a osim edukacije – studentima se ovim putem otvaraju i vrata potencijalnog zapošljavanja kod organizatora.

„Dođite na ljetnu školu, to je idealna prilika za sve one koji znaju Java programski jezik da unaprijede svoje znanje i nauče kako razvijati kompleksne Java aplikacije korištenjem Spring Boot skupa biblioteka. Također, upoznat ćete se i s osnovnim dobrim praksama razvoja softvera i iskusiti čari timskog rada. Osim toga, za najbolje kandidate postoji mogućnost i stalnog zaposlenja kod nas. Nakon prošlogodišnje Ljetne škole, četvero polaznika ostalo je raditi kod nas u AGENCY04“, izjavio je Domagoj Madunić, CEO u AGENCY04.

Softverska tvrtka AGENCY04 osnovana je prije pet godina, a trenutno broji 80-ak stručnjaka iz Mobile i Java developmenta, user experience (UX) dizajna, automatske kontrole kvalitete i agilnog savjetovanja. Više od 60% svojih prihoda ostvaruje na tržištu zapadne Europe i SAD-a, a samo neki od klijenata tvrtke su ELCA Informatika AG, STRABAG, XebiaLabs, Iskon i A1.

U prošloj godini zabilježili su povećanje broja zaposlenika od 137% uusporedbi s godinom prije, a ove godine očekuju sličan rast. Također, u 2018. godini prihodi tvrtke rasli su za čak 97%.

Više informacija i kako se prijaviti na AGENCY04 Ljetnu školu saznajte na smarts.ag04.com

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.