VIVE PRO EYE po cijeni od 1649 eura

HTC VIVE® je objavio da se Vive Pro Eye može kupiti u Europi po maloprodajnoj cijeni od 1649 eura preko straniceVive.com ili u odabranim trgovinama

Nadograđen na dizajn nagrađivanog modela Vive Pro, Vive Pro Eye stvoren je za profesionalnog korisnika imajući na umu sve njegove potrebe. Prednosti funkcionalnosti VivePro praćenja oka uključuju:

  • Precizno praćenje oka: Stvara još izražajnije avatare za potpuniju virtualnu interakciju pomoću alata za sastanke i suradnju.
  • Dinamičnao kruženja za obuku: Simulira događaje iz stvarnog života i pruža korisnicima pametnu povratnu informaciju o izvedbi.
  • Dublja analiza podataka: Registrira korisnikove podatke u realnom vremenu pomoću toplinskog mapiranja i praćenja pogleda da bi stekao uvid u korisnikovo ponašanje i proces odlučivanja.
  • Intuitivna iskustva korisnika: Omogućava navigaciju izbornikom orijentiranim na pogled da bi se uklonila potreba za upravljačima i povećala lakoća upotrebe u okruženju kao što su VR arkadni sustavi ili zabava bazirana na lokaciji.

Vive Pro Eye koristi pogodnosti tehnologije za praćenje SteamVR™ 2.0 da bi se omogućili fleksibilni prostori za demonstraciju – od sjedećih iskustava do punih sobnih dimenzija 10 m x 10 m za ambijent za više korisnika. Pružajući vodeće performanse industrije, slušalice sadrže dual-OLED prikaze kombinirane rezolucije od 2880 x 1600 piksela te poboljšani dizajn slušalica.

Graham Wheeler, glavni direktor za HTC Europu, komentirao je: “Vive Pro glavno je VR rješenje za poduzeća diljem svijeta. Vive Pro Eye s ovom tehnologijom ide korak dalje, prateći rastuću potražnju za VR-om za poduzeća. Od još učinkovitije obuke do još pronicljivije analitike podataka, profesionalnim korisnicima pruža alate za nastavak unaprjeđivanja načina rada pomoću VR-a.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.