Kreće najveća regionalna esport liga!


Čekanju je došao kraj i nova sezona A1 Adria League powered by ESL je pred vratima.

Prijave za sudjelovanje počinju već početkom svibnja, a treća sezona službeno starta sredinom mjeseca. A1 Hrvatska i ESL su za 2019. pripremili nekoliko iznenađenja – biti će čak dvije sezone (treću i četvrtu) u kojima će se igrači natjecati u dvije PC i dvije mobilne igre. Nagradni fond za obje sezone iznosi 30.000 eura.

Treća sezona se igra online bez LAN finala, a sve kao uvod u četvrtu sezonu u drugom dijelu godine. To znači da će igrači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije nakon ljetne stanke imati priliku formirati nove timove ili napraviti potrebne izmjene. Obje sezone uključivat će otvorene kvalifikacije, a više informacija o kvalifikacijskom procesu te ostalim detaljima bit će objavljeno početkom svibnja.

Nakon što je drugu sezonu s preko tisuću natjecatelja i oko 2.300 mečeva pratilo čak 140 tisuća entuzijasta, očekuje se još uzbudljivija esport godina – dvije sezone, četiri igre, jedno LAN finale i 30.000 eura s otvorenim kvalifikacijama u kojima svatko ima priliku sudjelovati! Predstoji dug put od kvalifikacija do LAN finala u studenom, a njega samo najbolji mogu uspješno proći. Svi koji su spremni na ovaj regionalni esport izazov neka budu spremni i za prijave koje će biti otvorene za otprilike tjedan dana.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.