Umjetna inteligencija u industriji njege kože

Aplikacija EFFACLAR SPOTSCAN analizira kožu sklonu aknama pomoću umjetne inteligencije

Francuski dermokozmetički brend La Roche-Posay  predstavlja inovaciju u području beauty industrije – EFFACLAR SPOTSCAN aplikaciju koja pomoću umjetne inteligencije analizira kožu sklonu aknama.

Aplikacija je dostupna za hrvatsko tržište, a dizajnirana je kako bi omogućila stručan savjet svima koji pate od nepravilnosti kože lica što se, prema istraživanju,odnosi na 80 % tinejdžera i 40 % odraslih osoba  diljem svijeta.

Inovativna aplikacija La Roche – Posaya temelji se na umjetnoj inteligenciji te znanstvenim podacima koji personaliziraju analizu akni, na temelju tisuća fotografija lica korisnika. Pruža točnu analizu, personalizirane savjete i omogućuje praćenje poboljšanja na koži tijekom godine.

Kako bi izradio čim točniji algoritam, La Roche-Posay okupio je dermatologe iz cijelog svijeta koji su analizirali više od 6500 fotografija muškaraca i žena koji predstavljaju razne tipove kože te jačinu izraženosti nepravilnosti na koži.

“Stvaranje EFFACLAR SPOTSCAN aplikacije značajan je pothvat. Tijekom dvijegodine napravili smo šest verzija usluge i analizirali više od 6500 fotografijas pet dermatologa i tri kliničke istraživačke organizacije. Rezultat je uslugas velikom točnosti i pouzdanosti”  izjavila je dr. Sophie Seite, znanstvena Direktorica La Roche-Posaya.  

Kako aplikacija radi?

Kako biste analizirali svoju kožu i pronašli pravu njegu, potrebno je posjetiti stranicu hr.spotscan.com i snimiti fotografiju svoga lica. Na temelju te fotografije odmah se generiraju rezultati koji variraju na skali od nula do četiri.

Pri tom aplikacija preporučuje personaliziranu, adekvatnu njega za problematičnu kožu i konkretne savjete koji će pomoći smanjiti nepravilnosti. Ako je rezultat na skali od dva naviše,  EFFACLAR SPOTSCAN će preporučiti odlazak dermatologu, što je savjet koji ne treba zanemariti.

Effaclar Spotscan pruža i priliku za ponovnu provjeru kože kako bi se utvrdilo je li došlo do poboljšanja. šalje i notifikaciju za ponovnu provjeru kože kako bi utvrdila je li došlo do poboljšanja. Također, EFFACLAR SPOTSCAN u sebi sadržava mogućnost simulacije rezultata prije/poslije korištenja preporučene rutine njege kože. 

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.