Canon Europe predstavlja novu seriju tiskarskih strojeva imagePRESS C910

Gradeći na uspjehu prethodnih modela iz serije imagePRESS C850, ova unaprijeđena ponuda obuhvaća već dokazanu profesionalnu tehnologiju tiska

Serija utemeljena na toneru sastoji se od triju modela: imagePRESS C910, C810 i C710. Oni nude vodeće brzine proizvodnje na tržištu od 90 str./min, 80 str./min i 70 str./min s papirom do 220 gsm. Strojevi su namijenjeni mjesečnoj proizvodnji do 500 000 A4 stranica,ukupna produktivnost optimizira se minimalnim servisnim intervalima, a intuitivan dizajn strojeva i lakoća korištenja čine ih prikladnim za korisnike svih profila, uključujući i one bez iskustva u upravljanju bojama ili završnoj obradi.

Nudeći korisnicima mogućnost rada sa širim rasponom medija do 350 gsm kao i bogatom ponudom teksturiranih podloga, nova serija podržava razne tiskarske primjene. Uređaji mogu proizvesti bannere dužine do 1300 mm, što je gotovo dvostruko više od dosad moguće dužine. Time se dodatno proširuje porftelj proizvoda koje korisnici mogu ponuditi – od omota za knjige, preko postera do letaka presavijenih četiri puta.

Niz mogućnosti završne obrade dodatno proširuje fleksibilnost u primjenama. Među njima je svenamjenski slagač za okruženja u kojima se puno tiskaju banneri, komplet za kontinuirani izlaz koji omogućuje savršeno uvezivanje bez nadzora operatera te dvije stanice za završnu obradu knjižica, uključujući kompaktnu verziju za korisnike koji nemaju previše mjesta. Novo sučelje uređaja za završnu obradu dokumenata (Document Finishing Device, DFD) omogućuje serijsko povezivanje tih uređaja za završnu obradu trećih strana i Canonova uređaja W1 za klamanje i završnu obradu knjižica. To omogućuje korisnicima strojeva iz serije imagePRESS C910 da iskoriste sve ponuđene mogućnosti završne obrade.

Uz zadani uzorak pregleda od 190 lpi, novi uređaji nude kvalitetu tiska od 2400 točaka po inču nalik na ofset uz žive boje i precizan tekst. Izvrsna kvaliteta otiska može se postići čak i na teksturiranim medijima i reljefnim papirima zahvaljujući mekanom elastičnom sloju na remenu za prijenos slike kojio sigurava dosljedno raspoređivanje tonera na strukturiranim površinama.

Nova serija proširuje i korisnički izbor tijekova rada te nudi tri kontrolera za optimalnu integraciju u postojeće operacije: verziju 7.1 Canonova alata PRISMAsync i ugrađene vanjske verzije G250 i H350 alata EFI Fiery.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.