Krenula “Škola u oblacima”

“Škola u oblacima” prvi je potpuno interaktivni on-line program za pomoć pri učenju djeci osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj…

Svrha škole je omogućiti djeci svladavanje školskog gradiva na njima prihvatljiv način, preko on-line platforme i iz udobnosti vlastitih soba. Djeca na taj način razmišljaju izvan zadanih okvira te pomiču vlastite granice kreativnosti i načina rada te spremna dočekuju životne izazove koji ih čekaju.

Način podučavanja organiziran je putem interaktivnih on-line grupa i namijenjen je za djecu osnovnih i srednjih škola. Djeca preko on-line platforme imaju mogućnost istodobno komunicirati (glasom ili chatom), imati vizualni kontakt s edukatorom preko web-kamere te na radnoj površini rješavati zadatke kao u svojoj bilježnici, uz mnogo dodatnih mogućnosti i zabave. Grupe “Škole u oblacima” nisu veće od tri do pet učenika i na taj način posebno su posvećene organiziranju edukacija prilagođenih osobnim potrebama i predznanjima svakog učenika, što osigurava brzo napredovanje i dobre rezultate u učenju.

Edukatori “Škole u oblacima” koriste se najnovijim digitalnim izdanjima udžbenika i multimedijom temeljenom na najnovijim, interaktivnim materijalima. U „Školi u oblacima“ podučava kompetentna  i visoko motivirana ekipa profesora, učitelja i dječjih psihologa koji redovito prate razvoj struke. Jedan od razvojnih prioriteta je i ulaganje u neprestano stručno usavršavanje djelatnika. Edukatori aktivno sudjeluju na stručnim skupovima, „webinarima“ i konferencijama u zemlji i inozemstvu te se na taj način razvijaju zajedno s djecom.  

“Nit vodilja pri pokretanju Škole u oblacima bila nam je djeci uHrvatskoj ponuditi suvremen i tehnološki napredan program koji će im znatno olakšati učenje i svladavanje školskog kurikuluma na zabavan i jednostavan način. Uvjereni smo kako će djeca i njihovi roditelji prepoznati veliki potencijal ovog projekta te nam ukazati povjerenje kako bismo djecu na najbolji mogući način pripremili za sve izazove koji ih čekaju u budućnosti”, izjavio je Krunoslav Bodružić, jedan od osnivača Škole u oblacima.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.