Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić pobjednici izbora za EY Poduzetnika godine

Silvio Kutić (CEO), Roberto Kutić (COO) i Izabel Jelenić (CTO), suosnivači i vlasnici kompanije Infobip, IT diva iz Vodnjana, pobjednici su petog, jubilarnog izdanja izbora za EY Poduzetnika godine i predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru u Monte Carlu koje će se održati u lipnju.

Priliku za predstavljanje na svjetskoj pozornici trojac iz Infobipa osigurao je osvajanjem titule hrvatskog EY Poduzetnika godine gdje su izabrani u konkurenciji od 50 poduzetnika iz 35 domaćih tvrtki. 

Infobip svoju priču o uspjehu gradi na svom glavnom proizvodu, komunikacijskoj platformi u oblaku. Sa 61 uredom na 6 kontinenata, 10 data centara i više od 1500 zaposlenika, svojim poslovnim partnerima i klijentima Infobip pruža usluge komuniciranja preko SMSa, e-maila, chat aplikacija, glasovnih poruka pa sve do naprednih komunikacijskih tehnologija poput RCS-a i IoT-a.  Njihove usluge pokrivaju  gotovo 70 posto svjetske populacije, a cilj im je pokriti svih100%.

Dolazimo iz malene zemlje, uz koju se ne vežu brojni svjetski uspjesi u visokoj tehnologiji. Drago mi je da se ta slika sve više mijenja. Od početka smo bili vrlo uporni i vjerovali da uz velik trud možemo uspjeti globalno. Naši korijeni su u Vodnjanu, u Istri, gdje nam je i danas sjedište i gdje sve više naših zaposlenika iz cijelog svijeta, uz našu potporu, dolazi živjeti. Vodnjan želimo pretvoriti u Tech city u kojem rade vrhunski stručnjaci, u grad u kojem možete popiti kavu s inženjerima iz cijelog svijeta. U Hrvatskoj u sljedeće tri godine želimo zaposliti 1000 programera i 1000 presales inženjera, a trenutno gradimo i veliki kampus u Zagrebu. Naši zaposlenici, pionirski duh i strast za inovacijama su nas doveli do toga gdje smo danas, ali imamo još puno toga za naučiti i zato želimo očuvati taj osjećaj kao da smo još uvijek tek na početku.“ rekao je ovom prilikom Silvio Kutić, CEOkompanije.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.