VIVEPORT INFINITY OD 2. travnja nudi neograničeno igranje

Viveport Infinity, prva neograničena uslugapretplate na VR koja kreće 2. travnja, će biti dostupna za 12,99 američkih dolaramjesečno ili 99 dolara godišnje.

U najvećoj nadogradnji platforme dosad, članovi Viveport Infinity će dobiti neograničen pristup zbirci usluga od preko 600 aplikacija i igara, kao dodatak ekskluzivnim pogodnostima članstva kao što je obnovljena aplikacija Viveport Video. Trenutni članovi, uključujući i članove koji imaju pretplatu i nove članove koji se prijave prije 2. travnja, zadržat će svoju cijenu do kraja 2019.

Viveport Infinity nudi raznoliku zbirku popularnih i indie VR naslova. Po cijeni od svega 12,99 dolara mjesečno ili uz godišnju pretplatu i manje, članovi mogu uštedjeti tisuće dolara na vrhunskom sadržaju, a istovremeno biti u mogućnosti otkrivati prave dragocjenosti u zbirci. Popularni naslovi poput, kao što su Angry Birds VR:Isle of Pigs, uskladili su dostupnost u pretplati sa svojim globalnim predstavljanjem, čime su članovi dobili optimalan izbor i dostupnost u smislu iskušavanja i otkrivanja novih sadržaja u pretplatničkom servisu Viveport. Novi korisnici Viveporta mogu se bilo kad prijaviti za besplatno 2-tjedno članstvo kako bi iskusili neograničeno igranje uz Viveport Infinity.

Izgradili smo novi model za VR koji donosi veliku zbirku VR sadržaja koje je ova industrija razvila i daje korisnicima razlog da sa svojim VR setom provode više vremena no ikad ranije”, rekao je Rikard Steiber,predsjednik Viveporta. “Istodobno povećavamo doseg developera i potencijalne prihode, jer više developera može monetizirati jednog korisnika Infinityja. Vjerujemo da ovaj model odgovara načinu kako potrošači žele doživjeti VR

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.