Sony novi Xperia™ 10 i 10 Plus

Sony je najavio Xperia 10 i Xperia 10 Plus i donio 21:9 doživljaj u super srednju kategoriju.

Naša linija uređaja iz super srednje kategorije predstavlja vrhunske Sony inovacije, čineći ih široko dostupnima,“ rekao je Mitsuya Kishida, predsjednik Sony Mobile Communicationsa. „Naš novi široki zaslon omjera 21:9 nudi zabavu od ruba do ruba u tankom i elegantnom dizajnu telefona koji odlično leži u ruci.“

Xperia 10 i 10 Plus imaju tanak beskonačan dizajn sa širokim Full HD+ zaslonom omjera 21:9, idealnim i za zabavu i za produktivnost. Sonyjevo intuitivno 21:9 korisničko sučelje s više prozora, zajedno s 6-inčnim zaslonom na Xperia 10 i 6,5-inčnim zaslonom na 10 Plus, omogućava da se istovremeno gledaju dvije aplikacije te da se za oba prozora zadrži veličina pogodna za gledanje obje. Na primjer, možete gledati svoje omiljene videozapise dok šaljete poruke, a da se pritom ne morate prebacivati iz jedne u drugu aplikaciju.Pokretanje dvije aplikacije istovremeno nikad nije bilo tako jednostavno.

Na početnom zaslonu dugo pritisnite ikonu aplikacije koju želite prikazati na zaslonu istovremeno s drugom aplikacijom ili pokrenite Side sense koji je odsada dostupan i u super srednjoj kategoriji, a omogućit će vam da odaberete obje aplikacije koje želite prikazati na 21:9 zaslonu u više prozora*.  Zahvaljujući tankom dizajnu Xperia 10 i Xperia 10 Plus savršeno leže u ruci i jednostavni suza držanje i upravljanje. I Xperia 10 i 10 Plus su zaštićeni sa Corning®Gorilla® Glass 5 staklom koje im daje čvrstoću i izdržljivost, dok prekrasna metalizirana završna obrada naglašava njihov elegantan oblik.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.