HTC VIVE predstavio vrhunska samostalna VR rješenja

HTC VIVE™ je predstavio VIVE Focus Plus, najnoviji premium VR hardver za poslovno tržište.

Vive je nadogradio postojeći “six-degrees-of-freedom” (6DoF) Focus set te uključio dual 6DoF kontrolere, omogućujući korisnicima potpunu interakciju s virtualnim okruženjem s istom slobodom kao i na PC VR uređajima. Vive Focus Plus unaprijeđen je omogućavanjem 6DoF kontrola, koje pomažu u izradi iskustava koja će poboljšati razne poslovne aplikacije, kao što su treninzi ili razvoj proizvoda. Ova unapređenja će programerima olakšati prilagodbu postojećih PC VR aplikacija novom sustavu, a istovremeno je učiniti znatno prenosivijom i prirodnijom za korištenje.

“U Viveu, predstavljanjem sustava Focus Plus potvrđuje našupredanost brzim promjenama i poboljšanju VR tržišta, kako za tvrtke, tako i potrošače”, rekao je Paul Brown, generalni direktor HTC Europe. “Ovo predstavljanje utire stazu za još realističnija iskustva treninga i simulacija te lakše prenošenje iskustava s PC računala na samostalne platforme.”

Brišući granice između stvarnosti i virtualne stvarnosti, Focus Plus korisnicima donosi veći komfor i potpunu poslovnu podršku. Boljim prianjanjem na glavu, Focus Plus nudi dodatni komfor i postavlja temelje za dulje sesije u VR-u koje su potrebne komercijalnim korisnicima. Naglavni set također se isporučuje uz nekoliko profesionalnih značajki, koje uključuju Kiosk Mode, podržano praćenje pogleda i alate za upravljanje uređajem za daljinsko praćenje i upravljanje višestrukim naglavnim setovima u isto vrijeme.Set će biti dostupan za kupnju od drugog tromjesečja 2019. na www.vive.com, i to na 25 tržišta diljem svijeta, s podržanih 19 jezika. U Europi, proizvod će se isporučivati u paketu s poslovnom licencom i jamstvom za komercijalnu uporabu Advantage.

Pogonjen platformom VIVEWAVE sa sadržajem iz VIVEPORT-a, pretplatnici će imati pristup rastućoj zbirci nedavno predstavljene ponude Viveport Infinity. Viveport Infinity je prva neograničena pretplata za VR, u kojoj članovi za samo jednu, nisku cijenu mjesečne pretplate, mogu istraživati u širokom rasponu VR igara, aplikacija i iskustava. Kao dodatak platformi Vive Focus Plus, Viveport Infinity je kompatibilan s vrhunskim računalnim VR sustavima, kao i s punim spektrom VR setova koji podržavaju WAVE. Kad se usluga pokrene 2. travnja, članovi će moći koristiti jedan račun za cijeli portfelj VR uređaja koje posjeduju

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.