Logosoft Platinum sponzor NetWork 9 konferencije

Nastavlja se uspješna dugogodišnja suradnja tvrtke Logosoft i Network konferencije, najveće tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini.

Kompanija Logosoft će devetu godinu zaredom biti Platinum sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati od 27. do 29. ožujka 2019. godine u Neumu pod sloganom „Connecting the Dots“.

„U proteklih 9 uspješnih godina Network konferencija je postala i ostala najznačajnije mjesto okupljanja IT stručnjaka, kao i najkvalitetnijih predavača iz BiH i svijeta, čime je zauzela važno mjesto u godišnjem kalendaru najznačajnijih poslovno-tehnoloških događaja u regiji. Logosoft od samog početka snažno podržava Network konferenciju te svake godine sudionicima konferencije ponudi stručna predavanja, koja kroz konkretne primjere iz naše prakse, sa stvarnim klijentima, daju primjere najboljih ICT rješenja za složene poslovno-tehnološke izazove sa kojima se suočavaju moderne kompanije tokom procesa digitalne transformacije. Drago nam je da i ove godine imamo zadovoljstvo da se na Network 9 konferenciji družimo sa našim kolegama i korisnicima te podijelimo znanja i iskustva koja smo stekli tijekom prethodne godine“, izjavio je Damir Dizdarević, direktor Logosofta te dugogodišnji predavač na Network konferenciji.

NetWork 9 konferencija je ove godine Powered by Microsoft i ovom prilikom direktor Microsofta BiH Omar Krivošija je izrazio zadovoljstvo suradnjom Logosofta i konferencije:

„Logosoft je partner NetWork konferencije od samih njenih začetaka i iskreno se nadam da će pružati podršku i u budućnosti. Kroz dugogodišnju suradnju Logosoft i Microsoft su zajednički ulagali u razvoj, edukaciju i inovacije različitih servisa i rješenja koji su unaprijedili poslovne procese mnogih tvrtki u BiH. Na ovogodišnjoj konferenciji učesnici će imati priliku poslušati prezentacije i studije slučajeva kompanija koje su se transformirale u protekloj godini uz pomoć Microsoft rješenja, a ujedno će moći iskoristiti i mogućnost za ostvarivanje novih poslovnih kontakata i potencijalnih suradnji.”

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.